Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Doe een giftcard cadeau bij Ikwiltegoed

Doe een giftcard cadeau bij Ikwiltegoed

Is die ene vriend binnenkort jarig? Of haalt je Fortnite-verslaafde neefje binnenkort z’n zwemdiploma? Stress! Wat moet je zo’n iemand cadeau doen? Cliché met een briefje van vijf euro en een rolletje snoep aankomen, dat kan natuurlijk niet. Je bent niet de enige, steeds meer mensen vinden het lastig om een cadeau te verzinnen.

Voor degene die een giftcard écht nodig heeft

Die vriend vertelde pas dat hij een leuke serie keek bij Pathé Thuis. Dat Fortnite-verslaafde neefje kan wel wat V-Bucks gebruiken. Perfect, dan weet je wat je moet hebben: een giftcard. Maar hoe geef je dat op een leuke manier? Natuurlijk, je kan even naar de supermarkt gaan om een giftcard te halen. Maar wat als je net die leuke Bankzitters-video zit te kijken? Dan wil je niet de deur uit. En een code bestellen die je vervolgens doorstuurt, is ook zo armoedig.

Voor degene die een giftcard écht nodig heeft

Ikwiltegoed biedt jou de oplossing! Geef elkaar tegoedkaarten op een leuke manier, zonder dat jij de deur uit moet om een fysieke kaart te gaan halen. Maak gebruik van het cadeautemplate. Kies uit verschillende mogelijkheden. Ga je voor de verjaardagskaart? Of toch die felicitatiekaart omdat je tante eindelijk haar rijbewijs heeft gehaald? Misschien is er wel niets te vieren, want je buurman heeft bijvoorbeeld corona. Steek hem een hart onder de riem en maak hem blij met een paysafecard, zodat hij in ieder geval het online casino kan plunderen in z’n quarantaine.

Hoe maak je je giftcard precies zoals jij het wilt

Leg een giftcard naar keuze in je winkelmandje, selecteer ‘Dit is een cadeaukaart’ en kies vervolgens een template uit. Zorg ervoor dat ‘Preview cadeaukaart’ aan staat, zodat je weet wat je besteld. Schrijf een leuk berichtje voor degene die het cadeau gaat ontvangen. Ten slotte geef je aan wanneer de giftcard aan moet komen in de mailbox van de ontvanger.

Klaar is Kees

Eind goed, al goed. Jij blij, die ene vriend of je neefje blij. Hopen we. Anders nooit meer wat geven, heb je ook geen stress meer over het cadeau wat je moet geven. Dus waar wacht je nog op? Halen die giftcards!