Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

EA Sports FC 24 en het Premier League Team of the Season

EA Sports FC 24 en het Premier League Team of the Season

Het is weer die tijd van het jaar! Het Premier League Team of the Season (TOTS) in FC24 staat voor de deur, en de hype is real. Voor iedereen die dol is op voetbal en gamen, is dit het evenement waar je op hebt gewacht. Laten we eens duiken in wat TOTS ons dit jaar te bieden heeft en welke spelers waarschijnlijk in de schijnwerpers zullen staan.

Wat is TOTS eigenlijk?

TOTS is een jaarlijks terugkerend feestje in EA Sports FC waarbij de topvoetballers van het seizoen in het zonnetje worden gezet met verbeterde kaarten die hun real-life prestaties weerspiegelen. Deze kaarten zijn niet alleen cool om naar te kijken, maar ze geven je ook een flinke boost in je game. Ze zijn zeldzaam, gewild en kunnen echt het verschil maken.

Hoe worden spelers geselecteerd?

De keuze voor het TOTS is gebaseerd op hoe spelers echt hebben gepresteerd gedurende het seizoen. We kijken naar doelpunten, assists, verdedigende acties en die cruciale game-changing momenten. Dus, als een speler consistent geweldig is geweest en zijn team naar de overwinning heeft geleid, is de kans groot dat hij een plekje in het TOTS scoort.

Wat zijn voorbeelden van deze spelers?


Spelers die dit jaar uitblonken en deel zijn van het Premier League TOTS:

  • Erling Haaland van Manchester City krijgt een Team of the Season kaart vanwege zijn hoge plek in de topscoorderslijst, met een verbluffende rating van 97.

  • Ook Cole Palmer krijgt een TOTS voor zijn hoge aantal doelpunten. Zijn kaartje heeft een rating van 94.

  • Virgil van Dijk zal ook in het TOTS te zien zijn met een solide rating van 96.

Vernieuwingen van de beloningen voor TOTS

Zoals gebruikelijk zorgt de komst van het Team van het Seizoen (TOTS) voor vernieuwde beloningen in alle hoofdmodi van Football Ultimate Team. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwste updates in de Champions, Squad Battles en Rivals modi.

Dit jaar maken de Rode TOTS Items hun terugkeer als beloningen in de verschillende modi via Champions, Squad Battles en Rivals. Gedurende de campagne kun je wekelijks rode TOTS-versies verdienen van de topvoetballers uit zowel de mannen- als vrouwenvoetbalcompetities. Dit omvat ook speciale edities zoals TOTS Momenten, TOTS Live en TOTS Plus spelers.

Er hebben updates plaatsgevonden in verschillende modi binnen Ultimate Team, ter viering van het Team van het Seizoen. Hierbij worden de beloningen in Champions, Rivals en Squad Battles bijgewerkt.

Champions

De beloningen voor de Champions-modus zijn op vrijdag 19 april 2024 bijgewerkt. Afhankelijk van de rangschikking zullen de Rode TOTS-beloningpakketten items bevatten van specifieke uitgaven of competities. In andere rangen zullen er All TOTS Rode beloningen zijn, die alle Rode TOTS-spelers omvatten die tot dusver in de campagne zijn uitgebracht.

Squad Battles

De beloningen voor de Squad Battles-modus zijn op zondag 21 april 2024 bijgewerkt.

Je kunt zien welke competitie TOTS-items beschikbaar zullen hebben als beloningen elk weekend. In sommige rangen zullen er All-league TOTS Rode beloningen zijn die Rode TOTS-spelers omvatten van de campagne tot nu toe. In andere rangen zullen de TOTS Rode beloningpakketten items bevatten van specifieke uitgaven of competities.

Rivals

De beloningen voor de Rivals-modus zijn op donderdag 25 april 2024 bijgewerkt.

Met de start van Seizoen 6 op 25 april 2024, zijn er TOTS-thema beloningen toegevoegd aan de wekelijkse beloningen voor Rivals voor divisies 4 en hoger. Dit betekent dat je kunt strijden om Champions Rode Item Player Picks of Garantiepakketten te verdienen elke week gedurende Seizoen 6, afhankelijk van je divisie en rang.

Elite: TOTS Rode Keuze (1 van 5) Divisie 1: TOTS Rode Keuze (1 van 4) Divisie 2: TOTS Rode Keuze (1 van 3) Divisie 3: TOTS Rode Garantie Divisie 4: Max 90 TOTS Rode Garantie.

Toevoegingen van het TOTS:


In FC 24 krijgt het Team van het Seizoen (TOTS) een extra laag authenticiteit door samen te werken met binnenlandse competities en gebruik te maken van gedetailleerde prestatiegegevens van de spelers. Deze spelers worden niet alleen visueel beoordeeld, maar hun selectie wordt ook ondersteund door concrete statistieken.

TOTS LIVE

Dit jaar introduceert TOTS speciale dynamische items die kunnen worden opgewaardeerd op basis van de echte prestaties van de spelers' clubs. Deze items krijgen een uniek ontwerp en kunnen upgrades ontvangen als hun clubs goed presteren in de komende wedstrijden.

Triple Playstyles+

Een nieuwe functie, Triple Playstyles+, wordt geïntroduceerd waardoor bepaalde TOTS items drie keer zoveel speelstijlen krijgen, wat de uitblinkers van het seizoen extra voordelen biedt.

TOTS PLUS

Vanaf eind april zullen sommige TOTS items worden uitgerust met TOTS Plus Chemie, wat betere integratiemogelijkheden in teams biedt door verbeterde competitieve verbindingen. Deze spelers zullen sterker gelinkt zijn aan hun clubs, competities en landen.

Gemengde Competities

TOTS-items zullen ook wekelijks worden uitgebracht in gemengde teams, waaronder zowel mannen- als vrouwenspelers uit diverse competities zoals de Eredivisie, MLS, en de Zweedse Allsvenskan, waardoor spelers uit minder prominente competities ook in de schijnwerpers komen te staan.

Haal je FC-Punten bij Ikwiltegoed

Wil jij een Team of the Season packen? Koop dan nu je FC-Punten op Ikwiltegoed en misschien pack jij wel TOTS Haaland.