Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Een Fortnite giftcard scoren?

Een Fortnite giftcard scoren?

Wist ontwikkelaar Epic Games in 2017 wat voor een succes Fortnite zou worden? Ze hoopten er in ieder geval op, dat mag zeker zijn. Maar dat de populaire game zó groot zou worden hadden ze alleen maar durven dromen. Het spel maakt gebruik van V-Bucks, een digitale currency waarmee gamers interessante dingen kunnen aanschaffen. Je kan deze V-Bucks bijvoorbeeld winnen met behulp van een Battle Pass, of je kan ze inwisselen in de V-Buck Store en dáár is een Fortnite giftcard natuurlijk erg interessant voor.

V-Bucks kopen met een Fortnite giftcard

Met V-Bucks kan je jouw spelervaring een heel stuk leuker maken. Je ruilt ze in tegen items, tenues, gliders of nieuwe karakters. Of anders gezegd, met V-Bucks koop je in het spel alles wat je maar wilt.

Maar eh, een Fortnite giftcard…?

We zouden je erg graag een Fortnite giftcard willen aanbieden. Tenminste, als er zoiets zou zijn als een Fortnite giftcard. Want de V-Bucks zijn gewoon aan te schaffen in de Playstation Store. Zo koop je hier 1.000 V-Bucks voor €9,99, dus met een Playstation giftcard 10 euro kan je al vooruit.

Andere aanbieders van een Fortnite giftcard

Een Playstation cadeaukaart is natuurlijk niet het enige middel om aan je V-Bucks te komen. Je kan natuurlijk ook een Apple iTunes giftcard aanschaffen van €15,00, €25,00, €50,00 of een iTunes giftcard met een variabele waarde van €15,00 tot €150,00. Ben je een Xbox-gamer? Ook dan kan je een cadeaukaart bestellen, variërend in waarde van €5,00 tot €75,00! En je raad het al, want voor Nintendo geldt precies hetzelfde. Ook met een Nintendo cadeaukaart kan je de nodige V-Bucks scoren.

Ook een Fortnite giftcard, eh een online giftcard kopen?

V-Bucks nodig? Scoor dan je giftcard voor Fortnite via Ikwiltegoed. Kies simpelweg je console, de waarde van je giftcard en you’re all set!