Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

FIFA 22, wat kun je nog verwachten?

FIFA 22, wat kun je nog verwachten?

27 september 2021. Alweer eventjes geleden, hè? Raoul heeft ongetwijfeld veel leuke weetjes over deze dag. Wij besparen ze je voor nu even. Het belangrijkste wat er die dag gebeurde is dat FIFA 22 uitkwam! Heeft het bij jou ook al voor meerdere gesloopte controllers gezorgd? Zou lekker zijn, dan heb je namelijk flink geïnvesteerd in Gamekoning. Nog niks gesloopt? Wellicht gebeurd dat dan nog in de komende maanden.

Wat is er allemaal al gebeurd in FIFA 22 Ultimate Team?

Er zijn inmiddels al een flink aantal promo’s geweest in FIFA Ultimate Team. Denk aan bekende promo’s als Ones to Watch, Road to the Knockouts, Team of the Year en FUT Birthday. Ook zijn er nieuwe promo’s gedropt, zoals de Winter Wildcards, Numbers Up en FUT Fantasy. Dit heeft een hoop goede kaarten opgeleverd, waardoor menig FUT-team er indrukwekkend uit ziet.

Waar kun je je nog op verheugen in FIFA de komende maanden?

Er staan nog volop promo’s klaar voor de laatste maanden van FIFA 22. Logischerwijs kijkt iedereen uit het naar het einde van deze maand, als naar verwachting het eerste Team of the Season live zal gaan. Wekenlang zullen er dan teams gedropt worden met de beste spelers van een bepaalde competitie. Dit gaat hand in hand met veel Squad Building Challenges en doelstellingen die al spelend behaald kunnen worden. Ook daarna is er nog genoeg om voor te spelen. Mocht jij nog volop FIFA willen spelen als het buiten 30 graden is, dan ga je je ongetwijfeld vermaken met de Summer Heat en FUTTIES, die in juni en juli uit gaan komen. Maar soms is eventjes naar buiten gaan ook niet verkeerd.

Team of the Week, Man-of-the-Matches, Road to the Final; het blijft gewoon doorgaan

Buiten de grote promo’s blijft EA Sports natuurlijk ook voor genoeg andere content zorgen. De nationale competities gaan richting hun climax, de Europese toernooien hebben de kwartfinale bereikt en meerdere bekerfinales komen snel dichterbij. Uiteraard blijft dit niet onopgemerkt en wordt dit ook nog volop meegenomen in FIFA Ultimate Team. Iedere week blijft er op woensdag een Team of the Week verschijnen, Man-of-the-Matches komen en gaan tijdens de bekerweekenden en je Road to the Final-kaarten upgraden (hopelijk) lekker door.

Dus, spelen man!

FIFA 22 dood? Integendeel. Wij kunnen niet wachten op de promo’s die er aan zitten te komen! Wil jij jouw team nog van een boost voorzien? Haal je tegoed voor FIFA Punten snel bij Ikwiltegoed.nl en pack even een heerlijke speler. Win-winsituatie!