Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Fortnite Chapter 3 Season 4 komt eraan: Dit moet je weten

Fortnite Chapter 3 Season 4 komt eraan: Dit moet je weten

26 september 2017. Het voelt als een eeuwigheid geleden, maar op die dag kwam Fortnite Battle Royale uit! Het spel, wat inmiddels door 350 miljoen mensen gespeeld is, kan de geschiedenisboeken in als een van de succesvolste games aller tijden. En terecht.

De maker van Fortnite Battle Royale, Epic Games, speelde perfect in op de behoefte naar een PvP-game. PvP staat voor Player vs. Player, oftewel speler tegen speler. In Fortnite drop je met 99 andere spelers op de map en probeer je als laatste over te blijven. PUBG was de eerste bekende Battle Royale-game, maar de populairste Battle Royale-game is absoluut Fortnite geworden. Bijna iedereen kent wel iemand die Fortnite speelt of heeft gespeeld.

Fortnite Battle Royale bestaat vijf jaar

Fortnite Battle Royale bestaat inmiddels bijna vijf jaar. Daarom wordt verwacht dat het nieuwe seizoen in het teken zal staan van een throwback. Dit kan zijn in de vorm van een aantal POI’s (Points of Interest) die gaan terugkeren in Fortnite. Denk bijvoorbeeld aan plekken als Dusty Depot, Anarchy Acres of Lucky Landing. Helaas blijft het op dit moment bij geruchten, vanuit Epic Games is er nog geen officiële info beschikbaar over het nieuwe seizoen van Fortnite Battle Royale. Deze officiële info laat vaak op zich wachten totdat de Patch Notes van de update naar buiten zijn gebracht door de maker van Fortnite Battle Royale, oftewel Epic Games.

In de afgelopen vijf jaar is er ongelooflijk veel veranderd binnen Fortnite Battle Royale. De graphics zijn flink verbeterd ten opzichte van de release in september 2017. De kleuren zien er beter uit, fouten zijn uit de game gehaald en het spel is sneller geworden. Daarnaast zijn er tal van nieuwe wapens gekomen en gegaan in Fortnite Battle Royale. Waar de loadout in september 2017 voornamelijk bestond uit een Assault Rifle, Pump Shotgun, SMG en Bolt Action Sniper Rifle, is dit nu volledig veranderd. In de afgelopen jaren zijn er volop wapens gelanceerd in Fortnite. Dit zorgde ervoor dat mensen geïnteresseerd bleven in het spelen van Fortnite. Verder is de Fortnite-map al een aantal keer flink aangepast. Zo werd er in Fortnite Chapter 2 en Chapter 3 een volledig nieuwe map uitgebracht. De release van een nieuw Fortnite-seizoen gaat ook steevast hand in hand met wijzigingen in de map, die weer aansluiten op de verhaallijn van Fortnite.

First-person in Fortnite

Een Fortnite-leaker, genaamd HYPEX, maakte onlangs bekend dat Epic Games werkt aan een first-person modus in Fortnite Battle Royale. Hiermee gaat Fortnite onder andere GTA V achterna. Het is daar al langer mogelijk om in first-person te spelen. Wellicht is dit al mogelijk vanaf Fortnite Battle Royale Chapter 3 Season 4. Dit is een grote stap voor Fortnite en zal wellicht ook resulteren in meer nieuwe spelers voor de game. Wij hopen het wel in ieder geval!

Hoe gaat de Battle Pass eruitzien in Season 4?

Ieder seizoen in Fortnite Battle Royale brengt een nieuwe Battle Pass met zich mee. Al sinds het tweede seizoen van het eerste hoofdstuk is er een Battle Pass beschikbaar in Fortnite. Deze bestaat uit 100 tiers, die te behalen zijn door het voltooien van in-game opdrachten. Uiteindelijk speel je zo steeds meer skins, rugzakken, hakbijlen en nog veel meer vrij in Fortnite. De Fortnite Battle Pass kost ieder seizoen 950 V-Bucks, het klinkt daarom aannemelijk dat dit ook zo zal zijn in Season 4.

Voorbereiden op Season 4 met Ikwiltegoed

Season 4 belooft wederom een mooi Fortnite-seizoen te worden. Maar hoe bereid je je hier nou op voor? Heel simpel. Die Battle Pass, die wil je. Zonder Battle Pass in Fortnite hoor je er eigenlijk niet bij. Zoals eerder beschreven, kost de Fortnite Battle Pass waarschijnlijk 950 V-Bucks in Season 4. Je schaft eenvoudig 1000 V-Bucks aan met een 10 euro giftcard voor PlayStation of Xbox. Wil jij direct meer skins erbij aanschaffen en Season 4 volledig kantelen? Ga dan voor meer V-Bucks! Wij raden dan onze 100 euro PlayStation giftcard of 75 euro Xbox giftcard aan! Of check ons volledige aanbod in PlayStation en Xbox giftcards, er is voor ieder wat wils.

Je ontvangt de code direct na aankoop op je scherm. Dus wil je zo snel mogelijk een skin kopen in de Fortnite Item Shop? Haal een giftcard bij Ikwiltegoed, reken ‘m af via een van de beschikbare betaalmethoden, claim je tegoedpunten (heel belangrijk) en geniet van je giftcard! Weet je nog niet wat onze tegoedpunten inhouden? Het is heel simpel. Bij iedere aankoop die je doet op Ikwiltegoed.nl, ontvang je tegoedpunten. Deze kan je vervolgens gebruiken om op je volgende bestelling korting te krijgen. Dus wil je voor Fortnite Season 4 een Battle Pass kopen? Maar straks ook voor Season 5? Dan is het verstandig als je nu een 10 euro PlayStation of Xbox giftcard haalt, tegoedpunten claimt en in het volgende seizoen met korting weer zo’n giftcard aanschaft! Klinkt perfect, toch? Dus waar wacht je nog op? Hup, kopen!