Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Griezelig en bloederig: Resident Evil 4 Remake is er bijna!

Griezelig en bloederig: Resident Evil 4 Remake is er bijna!

De remaster van Resident Evil 4 is eindelijk bevestigd! Het langverwachte vervolg op de iconische survival-horrorgame is klaar om uitgebracht te worden op 24 maart. Het verhaal van Resident Evil 4 begon in 2005 toen het werd uitgebracht voor GameCube, later volgden er versies voor andere platformen. Het spel is een van de meest geliefde games in de Resident Evil franchise en volgt de remakes van Resident Evil, Resident Evil 2 en Resident Evil 3 op. De Remake van de Resident Evil 4 zal worden uitgebracht op de PlayStation 5, Xbox Series en PC.

Het verhaal van Resident Evil 4

In Resident Evil 4 kruipen spelers in de huid van Leon S. Kennedy, een bekend personage uit Resident Evil 2. Leon is een geheim agent die naar een Europees dorpje wordt gestuurd om de ontvoerde dochter van de Amerikaanse president te redden. Het dorpje blijkt echter in de greep van een bizarre en extreem agressieve sekte te zijn die erop uit is om Leon te doden.

Het verhaal van Resident Evil 4 is dusdanig ontworpen dat spelers continu op het puntje van hun stoel zitten. De gameplay is een mix van actie, horror en spanning, en er zijn talloze wendingen en verrassingen in het verhaal die ervoor zorgen dat spelers geboeid blijven tot het einde.

De ontwikkeling van de remake

Veel mensen die aan de remake van Resident Evil 2 hebben gewerkt, keren terug voor deze remake. Er wordt gebruik gemaakt van Resident Evil 4 als inspiratiebron om een nog duisterder verhaal te vertellen. Fans van de originele game zullen blij zijn te horen dat de remake trouw blijft aan het originele verhaal, terwijl er ook nieuwe elementen aan zijn toegevoegd.

De ontwikkelaars hebben de tijd genomen om de graphics en het geluid van het spel te verbeteren. De nieuwe versie van het spel is speciaal ontworpen voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc, zodat spelers het spel kunnen spelen met de beste graphics en de meest verbluffende geluidseffecten.

PlayStation VR2-content

Er is ook PlayStation VR2-content rondom de game in ontwikkeling, al is daar verder nog niets over bekend. Fans van het spel kijken al uit naar deze toevoeging, aangezien het de gameplay nog intenser kan maken en de ervaring nog realistischer. Bekijk hier ons artikel over de PlayStation VR2!

Resident Evil 4 Remake zal op 24 maart 2023 uitgebracht worden en is nu al een van de meest verwachte games van het jaar. Of je nu fan bent van de originele game of gewoon houdt van survival-horrorgames, deze remake belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Dus denk jij: 'nou, dat lijkt mij wel wat'. Koop dan jouw tegoed op ikwiltegoed.nl. Koop gemakkelijk het tegoed voor de console waar jij het spel op wil gaan spelen. Voeg het tegoed toe aan je account en koop of pre-order de game. En spelen maar!

Bekijk hier het Playstation tegoed, Xbox tegoed en Steam tegoed!