Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Hoe je geld kunt besparen door aankopen te doen bij Ikwiltegoed!

Hoe je geld kunt besparen door aankopen te doen bij Ikwiltegoed!

Hoe wij je helpen geld te besparen bij Ikwiltegoed

Als je op zoek bent naar manieren om geld te besparen op je aankopen, dan is Ikwiltegoed de ideale website voor jou. Bij Ikwiltegoed kan je tegoed kopen voor talloze verschillende soorten merken, die je vervolgens kan gebruiken op de platforms waarvoor je het tegoed hebt gekocht. Het mooie van Ikwiltegoed is dat je geld kan besparen op je aankopen door simpelweg kortingspunten te verzamelen. In deze blog lees je hoe je dit kan doen en hoeveel geld je hiermee kan besparen.

Verschillende soorten giftcards bij Ikwiltegoed

Ikwiltegoed biedt een breed scala aan giftcards, beltegoed kaarten en cadeaukaarten van verschillende merken. Dit betekent dat je bijvoorbeeld een giftcard kan kopen voor je favoriete game-platform, een beltegoed kaart voor je mobiele telefoon of een cadeaukaart voor bijvoorbeeld je favoriete restaurant of om lekker te genieten van Spotify Premium. Je kan dus eenvoudig en snel tegoed kopen voor de merken die jij het meest gebruikt.

Korting sparen

Het mooie van Ikwiltegoed is dat je voor elke aankoop kortingspunten ontvangt. Hoe groter het bedrag van de aankoop, hoe meer kortingspunten je krijgt. Deze kortingspunten kan je vervolgens bij de volgende aankoop weer verzilveren, waardoor je korting ontvangt. Het werkt als volgt: je koopt bijvoorbeeld een PlayStation giftcard van 20 euro en dankzij je eerder aankoop of aankopen heb je 400 spaarpunten gespaard. Je betaalt dan geen 20 maar 16 euro! Is dat even lekker! Dit geldt voor alle giftcards, beltegoed kaarten en cadeaukaarten, maar niet voor betaalkaarten. Door kortingspunten te sparen, kan je dus flink besparen op je aankopen.

Opzoek naar een cadeau voor een vriend of vriendin, maar heb je geen zin om heel veel geld uit te geven? Geen probleem bij Ikwiltegoed. Wij hebben sowieso lage instap waardes waardoor je niet te veel betaald. Maar daarnaast kan je ook bij het geven van een giftcard je kortingspunten verzilveren. Zo geef je iemand gewoon een kaart van 20 euro, maar jij betaald maar 16 euro. Dat hoeven zij natuurlijk niet te weten ;).

Bespaar geld dankzij Ikwiltegoed

Als je regelmatig aankopen doet bij Ikwiltegoed en kortingspunten verzamelt, dan kan je flink geld besparen. Hoe meer je bestelt, hoe meer korting je krijgt. Dit betekent dat je steeds meer geld kan besparen op je aankopen bij Ikwiltegoed. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden en beginnen met bestellen.

Door simpelweg kortingspunten te verzamelen kan je flink geld besparen op je aankopen. Het grote aanbod aan giftcards, beltegoed kaarten en cadeaukaarten maakt het gemakkelijk om tegoed te kopen voor de merken en platforms die jij het meest gebruikt. Dus waar wacht je nog op? Zoek direct jouw giftcard, cadeau kaart of beltegoed kaart uit!