Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Kom alles te weten over de nieuwe Sons Of The Forest!

Kom alles te weten over de nieuwe Sons Of The Forest!

Sons Of The Forest: Het spannende vervolg op The Forest

Sons of the Forest is een nieuw uitgebracht survival horror-spel van Endnight Games, de ontwikkelaar van het populaire spel The Forest. Het spel is uitgebracht op 25 februari 2023 en biedt een unieke en spannende ervaring voor spelers. Het spel is nu alleen nog beschikbaar op PC, maar zal waarschijnlijk binnenkort verschijnen op de PlayStation 4 & 5 en Xbox. Wij bij Ikwiltegoed vertellen je alles over deze nieuwe game.

Het verhaal van de nieuwe Sons Of The Forest

Op zoek naar een vermiste miljardair op een afgelegen eiland, bevind je jezelf in een hel vol kannibalen. Bouw, creëer en vecht om te overleven, alleen of met vrienden, in deze angstaanjagende open-wereld survival horror simulator.

Een Survival Horror Simulator
Ervaar complete vrijheid om de wereld aan te pakken zoals jij dat wilt. Jij beslist wat je doet, waar je naartoe gaat en hoe je het beste kunt overleven. Er zijn geen NPC's die opdrachten naar je roepen of je missies geven die je niet wilt doen. Jij geeft de orders, jij kiest wat er daarna gebeurt.

Vecht tegen demonen
Betreed een wereld waar geen enkele plek veilig is en vecht tegen een reeks gemuteerde wezens, sommige bijna menselijk en anderen zoals je nog nooit eerder hebt gezien. Gewapend met pistolen, bijlen, stun batons en meer, bescherm jezelf en degenen waar je om geeft.

Bouw en Creëer
Voel elke interactie; breek stokken om vuur te maken. Gebruik een bijl om ramen en vloeren uit te snijden. Bouw een kleine hut of een kustcompound, de keuze is aan jou.

Veranderende Seizoenen
Pluk in het voorjaar en de zomer verse zalm direct uit stromen. Verzamel en bewaar vlees voor de koude wintermaanden. Je bent niet alleen op dit eiland, dus als de winter aanbreekt en voedsel en middelen schaars worden, zul je niet de enige zijn die op zoek is naar een maaltijd.

Nieuwe functies van Sons Of The Forest

Sons of the Forest brengt verschillende nieuwe functies met zich mee ten opzichte van zijn voorganger, The Forest. Een van de meest opvallende nieuwe functies is de toevoeging van een AI NPC die de speler kan helpen. Deze NPC kan de speler opdrachten geven, zoals het verzamelen van items, het bouwen van onderkomens en het uitvoeren van andere taken die nodig zijn om te overleven. Dit biedt een nieuwe dimensie aan het spel en maakt het teamwork tussen de speler en de NPC mogelijk.

Grafische verbeteringen

Sons of the Forest biedt ook een verbeterde grafische ervaring ten opzichte van zijn voorganger. De spelwereld is gedetailleerder en levendiger gemaakt, waardoor het spelen van het spel nog realistischer en spannender wordt.

Toegevoegde Multiplayer in Sons Of The Forest

Een andere belangrijke verbetering is de mogelijkheid om het spel in multiplayer-modus te spelen. Spelers kunnen samenwerken om te overleven in het bos en de verschillende uitdagingen samen aangaan.

Kortom, Sons Of The Forest is een angstaanjagende, maar toch vermakelijke open-wereld survival horror game die je zeker niet mag missen. Bovendien is het kopen van de game nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij de ikwiltegoed Steam tegoed kaarten. Koop een kaart, verzilver hem in de Steam shop en spelen maar! Makkelijk kan het gewoon niet. Dus waar wacht je nog op? Ga op avontuur in Sons Of The Forest en ontdek de angstaanjagende schoonheid van deze nieuwe game. Bekijk de Steam tegoed kaarten!