Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Maak het geven van cadeaus gemakkelijk met de Shopping Cadeaukaarten van Ikwiltegoed, ook leuk voor jezelf ;)

Maak het geven van cadeaus gemakkelijk met de Shopping Cadeaukaarten van Ikwiltegoed, ook leuk voor jezelf ;)

Shopping Cadeaukaarten bij Ikwiltegoed

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een speciale gelegenheid of gewoon een vriend of familielid wilt verrassen, dan zijn de Shopping cadeau kaarten van Ikwiltegoed perfect voor jou! Wij bieden een ruime keuze aan verschillende cadeau kaarten, van mode tot huis- en tuinartikelen, en van sieraden tot beauty producten. In deze blog gaan we in op de verschillende soorten Shopping cadeaukaarten die we aanbieden en hoe je deze kunt inwisselen.

Only for Men Giftcard

Met deze cadeau kaart kunnen mannen hun garderobe uitbreiden met de nieuwste trends en stijlen. Of het nu gaat om casual kleding of nette outfits, Only for Men heeft het allemaal. De cadeau kaart kan worden ingewisseld in een van de vele winkels van Only for Men of online.

Bekijk de Only For Men Cadeaukaart

Lucardi Giftcard

Voor wie op zoek is naar sieraden en horloges, is de Lucardi Giftcard de perfecte keuze. Met een breed scala aan stijlen en merken, is er voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor een verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar, met de Lucardi Giftcard zit je altijd goed.

Bekijk de Lucardi Cadeaukaart

Gamma Giftcard

Als je op zoek bent naar cadeau kaarten voor de doe-het-zelver, dan is de Gamma Giftcard een geweldige optie. Hiermee kan je in de bouwmarkt alles vinden wat je nodig hebt, van gereedschap tot verf en van meubels tot sanitair.

Bekijk de Gamma Cadeaukaart

Lush Giftcard

Lush is een merk dat bekend staat om zijn natuurlijke, handgemaakte en cruelty-free beauty producten. Met de Lush Giftcard kan je jouw vriend(in) of familie trakteren op een moment van ontspanning en verzorging met de meest heerlijke en geurende bad- en douche producten.

Bekijk de Lush Cadeaukaart

Beauty Cadeaukaart

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een beauty liefhebber, dan is de Beauty Cadeaukaart de perfecte keuze. Met deze cadeau kaart kan je uit een breed scala van beauty merken kiezen, zodat jouw vriend(in) of familie de beste producten kan uitproberen. De Beauty cadeaukaart kan worden verzilverd bij bijvoorbeeld: Rituals, Zwaluwhoeve, ICI Paris en nog veel meer winkels.

Bekijk de Beauty Cadeaukaart

Kids Cadeaukaart

Voor kinderen hebben we de Kids Cadeaukaart, een ideale keuze voor ouders en grootouders die op zoek zijn naar speelgoed of andere cadeaus voor hun kinderen of kleinkinderen. Met de Kids Cadeaukaart kunnen zij hun eigen speelgoed uitkiezen en de leukste cadeaus ontvangen. De Kids cadeaukaart kan worden verzilverd bij bijvoorbeeld: Hema, C&A, Efteling, Intertoys, Foot Locker, Bruna, Top1Toys en nog veel meer winkels.

Bekijk de Kids Cadeaukaart

Fashion Cadeaukaart

Met de Fashion Cadeaukaart kan je jouw geliefde verrassen met de nieuwste mode en accessoires. Deze cadeau kaart is geldig bij verschillende modemerken en winkels, zodat de ontvanger zelf kan kiezen waar hij/zij de kaart wil inwisselen. De Fashion cadeaukaart kan worden verzilverd bij bijvoorbeeld: Zalando, Adidas, Hunkemöller, De Bijenkorf, Decatlon, H&M, Foot Locker About You en nog veel meer winkels.

Bekijk de Fashion Cadeaukaart

Het inwisselen van de Shopping cadeau kaarten is heel eenvoudig. Je kunt de kaart inwisselen bij de aangesloten winkels of webshops. Voeg simpelweg de artikelen die je wilt kopen toe aan je winkelmandje en vul de code van de cadeau kaart in bij het afrekenen. De waarde zal automatisch worden verrekend het subtotaal van jou aankoop. Dit kan zowel in de fysieke als in de online winkel. Mocht je een kaart hebben van 50 euro maar je hebt maar 40 nodig, no stress! Je houdt dan gewoon nog 10 over voor een volgende aankoop.

We hebben veel meer tegoed kaarten die je ook als cadeau kan geven, dus waar wacht je nog op? Geef een giftcard cadeau!