Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Manieren om je Google Play cadeaukaart zo goed mogelijk te spenderen

Manieren om je Google Play cadeaukaart zo goed mogelijk te spenderen

Ben jij in het bezit van een Google Play cadeaukaart en weet je niet zo goed wat je er mee kan? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze blog zullen een aantal leuke ideeën en tips worden gegeven om jouw Google Play cadeaukaart zo goed mogelijk te spenderen. Je zult je vast hebben afgevraagd: wat kan ik nou eigenlijk met deze kaart? Nou, dat is meer dan je denkt.

Google Play ken je gegarandeerd als een Store voor games en apps op je mobiel. Dat is echter niet het enige dat zij aanbieden. Het platform biedt namelijk miljoenen films, boeken, en ook muziekdiensten. Via een abonnement krijg je namelijk toegang tot miljoenen liedjes. Waar het in eerste instantie leek alsof de kaart misschien niet heel veelzijdig is, zal je hopelijk al inzien dat dit helemaal niet het geval is! Hieronder hebben wij speciaal voor jou een lijst samengesteld met de leukste aankopen die jij met jouw Google Play cadeaukaart kunt doen.

Apps

Veel gratis apps zijn vaak in meerdere of mindere mate beperkt in wat je ermee kan. Je tegoed kun je dus goed gebruiken om alles uit je lievelingsapp te halen. Ook kun je je tegoed gebruiken om een betaalde game te kopen, waarbij je vaak meteen alles erop en eraan hebt.

Rollercoaster Tycoon

Ken je het nog? Ja, dat legendarische spel waarbij je zelf achtbanen kunt bouwen, pretparken kunt maken en kots van je bezoekers moet opruimen. En niet te vergeten: je kon de sadist uithangen en je bezoekers laten verdrinken of te pletter laten vallen. Of jij het nou speelde om de prachtigste pretparken te bouwen of om lekker sadistisch te genieten van het zien lijden van je bezoekers, je kon je er vast uren mee vermaken. Krijg je door deze anekdote weer jeukende handen om aan de slag te gaan? Dan raad ik je sterk aan om in de Playstore de Rollercoaster Tycoon Classic game te downloaden! Ook al is het een app versie, het spel geeft je echt het oude Rollercoaster Tycoon gevoel zoals je gewend bent.

Star Walk 2

De volgende tip is een gave augmented reality app: Star Walk 2. Hiermee kun je waar en wanneer je wilt sterren of sterrenbeelden in de lucht herkennen (wel wanneer het donker is natuurlijk). Daarnaast kun je met de app planeten en satellieten (zoals het ISS) spotten. Het enige wat je er zelf voor hoeft te doen is de app downloaden en je camera naar de lucht richten. De app doet vervolgens het werk voor je. Op je scherm laat de app in kaart gebrachte objecten verschijnen bovenop de live beelden van de lucht en kun je precies zien waar je op dat moment naar kijkt.

Minecraft

Fan van Minecraft? Dan kun je je cadeaukaart ook heel goed gebruiken om de Minecraft App te kopen. Wanneer je een keer niet thuis bent en toch heel erg zin hebt om het te spelen is deze broekzak-editie ideaal! Net als bij de gebruikelijke Minecraft kun je in deze app oneindige werelden ontdekken en je creativiteit de vrije loop laten. Daarnaast kun je je overgebleven tegoed gebruiken om je spel uit te breiden en je gewenste in-app aankopen doen.

Boek en filmtips voor de Google Play cadeaukaart

Na het zien van dit kopje denk je vast: ‘Ik kan beter stoppen met lezen want boeken lees ik niet’ en films kan ik kijken op Netflix. Toch heeft Google Play een leuk aanbod voor een hele brede doelgroep.

Populaire sportboeken als ‘Sneijder’, ‘Ik, Zlatan’, ‘Abdelhak Nouri: een onvervulde droom’, maar ook Formule-1 boeken, boeken over wielrennen en boeken over bijvoorbeeld doping zijn er te koop voor een erg lage prijs. Zeker een aanrader dus om je Google Play cadeaukaart aan een van deze top-sellers te spenderen!

Qua films omvat het aanbod zo’n beetje alles wat in de bioscoop te zien is geweest en meer. Je kunt ervoor kiezen of je de film het liefst koopt, of dat je liever een film huurt voor 48 uur. Wanneer je bent begonnen met een film te kijken op je mobiel, maar je hem even later af wilt kijken op een ander apparaat, is dit geen probleem want de film speelt gewoon verder vanaf waar je gebleven was. Je kunt het beste natuurlijk zelf even een kijkje nemen in de store maar een paar aanraders zijn ‘Marvel Studio’s Avengers Endgame’, ‘Pokémon: Detective Pikachu’, ‘Jumanji’, ‘Sonic’, en talloze andere opties waar je gegarandeerd iets leuks tussen zult vinden.

Scoor nu je Google Play cadeaukaart!

Hopelijk heb ik je een beetje op weg kunnen helpen en heb je inmiddels een idee gekregen van waar jij het tegoed van jouw Google Play Cadeaukaart aan wilt besteden! Denk je na deze blog 'Balen, ik heb geen Google Play cadeaukaart' of 'Wow! Dit is echt een perfect cadeau voor [naam].' We've got you covered!