Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Nintendo eShop tegoed: koop de games die je wilt, wanneer je maar wilt

Nintendo eShop tegoed: koop de games die je wilt, wanneer je maar wilt

Gezien je deze blog nu aan het lezen bent, is de kans denk ik erg groot dat jij in het bezit bent van een Nintendo console. Nice! Dat betekent namelijk dat je toegang hebt tot meer dan 1000 spellen, waaronder de klassieke Mario games, Zelda games, Pokémon games, etc. Zoals je misschien al weet biedt de Nintendo eShop een hele range aan (top)spellen, die alleen zij mogen verkopen. Niet alleen de klassiekers als Mario Bros 1, maar ook nieuwere spellen zoals Mario Kart en de nieuwe game Mario Kart Live: Home Circuit. Het is duidelijk dat Nintendo vernieuwende games blijft ontwikkelen die altijd zeer in de smaak vallen. Erg leuk en aardig dit, maar dat maakt het voor jou natuurlijk lastig om te kiezen: welk spel koop ik nou van mijn Nintendo eShop tegoed?!

Waar spendeer ik mijn Nintendo eShop tegoed?

Om te beginnen bij het begin: de spellen kun je kopen in de Nintendo eShop. Dit is de officiële virtuele gameswinkel van Nintendo. Vanuit hier kun je makkelijk en snel nieuwe games downloaden, maar ook gratis demo’s uitproberen. Daarnaast zijn er in de Nintendo eShop games te koop met veel korting. Daar moet je zeker even naar kijken dus. Om deze spellen te kopen heb je Nintendo eShop tegoed nodig. Dit is een soort digitale Nintendo cadeaukaart waarmee je jouw eWallet kan aanvullen. Zodra je jouw Nintendo tegoed hebt aangevuld kun jij je favoriete game(s) kopen, downloaden en spelen. En dat allemaal binnen no-time, vanaf je luie stoel. Ideaal! Ben je van plan om Nintendo tegoed cadeau te doen? Dan zal je blij zijn om te horen dat de Nintendo cadeaukaarten in verschillende waardes verkrijgbaar zijn (€15.00, €25.00, €50.00)!

Wat koop ik met mijn Nintendo eShop tegoed?

Nu duidelijk is hoe je jouw Nintendo eShop tegoed kunt inruilen voor geld in je eWallet, kunnen we door naar de volgende fase, genaamd: ‘Dilemma’, want er zijn zo. veel. opties. Om deze reden gaan wij speciaal voor jou een aantal games op een rijtje zetten waarvan wij denken dat ze onmisbaar zijn in je collectie!

Mario Kart 8 Deluxe

Wanneer je in het bezit bent van een Nintendo console, zijn er een aantal spellen die je eigenlijk moét hebben. Één daarvan is Mario Kart 8 Deluxe. Een beetje een inkoppertje om dit spel op de lijst te zetten, maar dit is nou eenmaal hét paradepaartje van Nintendo. Dit spel heeft denk ik weinig toelichting nodig want iedereen heeft het al eens gespeeld, maar misschien niet deze nieuwere Switch versie. De graphics van deze game zijn erg vet, zeker een upgrade vergeleken met de oudere Mario Kart. Daarnaast kun je ook online spelen, zijn er nieuwe items toegevoegd en nieuwe gevecht-spellen.

Super Mario 3D All-stars

Op dit moment het meest populaire Nintendo spel: Super Mario 3D All-stars. Duik terug in de tijd met deze bundel van wel drie games! De bundel bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Alle drie de spellen zijn voor de Switch in hogere resolutie gemaakt dus je hoeft je geen zorgen te maken dat deze old school spellen pixels ter grootte van een baksteen hebben. Sidenote: de games uit deze bundel speel je met maximaal één persoon.

Just Dance 2020

Ik ga in deze lijst natuurlijk niet alleen Mario games aan je neus hangen dus de volgende game is even totaal iets anders. Het kan namelijk nooit geen kwaad om tussen het gamen door even in beweging te komen. Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik ga daar liever niet mijn huis voor uit, al helemaal niet in de winter. Daarom is Just Dance 2020 ook zeker een aanrader. Al tien jaar lang brengt Just Dance dansnummers uit en met deze game heb je toegang tot meer dan 500 nummers om alleen of samen helemaal op los te gaan.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Dit spel is niet weg te denken uit de Nintendo-gamecollectie. Het is een action-adventure spel waarin je op ontdekkingsreis maakt in een wereld vol avontuur. Als Link ga je vrij door een (heel groot) open landschap reizen, bergen beklimmen, koken, vijanden verslaan, en nog veel meer. Je zult ontdekken dat de spelwereld bestaat uit meerdere gebieden die in elkaar overlopen: je reist door natuurgebieden, besneeuwde bergtoppen en over rivieren in verschillende weersomstandigheden die jouw reis iets ingewikkelder kunnen maken. Zeker een aanrader!

Tetris 99

Last but definitely not least: TETRIS! Jawel jawel, je hoort het goed: Tetris. Een van de meest simpele spellen out there, maar het blijft een pareltje. Om precies te zijn heet het spel ‘Tetris 99’. Nintendo zal Nintendo niet zijn als ze er nog wel even een twist aan geven, dus dat hebben ze gedaan. In deze puzzelgame speel je online tegen 98 andere spelers die je zult moeten verslaan door zoveel mogelijk rijen weg te spelen. Daarnaast heeft zijn er ook nog een aantal extra hindernissen in de game verwerkt, wat het Tetris potje een heel stuk spannender maakt dan je denkt.

Wat ga jij met jouw Nintendo eShop tegoed doen?

Heb je al een keuze kunnen maken welk spel je gaat kopen? Zo nee, dan kun je altijd zelf de officiële Nintendo eShop even checken. Heb je al wel een spel op het oog? Zorg dan dat je voldoende saldo in jouw Nintendo eWallet hebt zodat je direct kan genieten van je nieuwe game. Bij Ikwiltegoed.nl zijn meerdere Nintendo gift cards verkrijgbaar:

Het voordeel: bij Ikwiltegoed.nl spaar je bij elke bestelling voor tegoedpunten die je kunt opsparen en inruilen voor korting. Hoe groter je bestelling, des te meer tegoedpunten wij in je Ikwiltegoed-Wallet storten! Ben je toch niet zo van de Nintendo games? Goed nieuws want we verkopen nog vééél meer gift cards!