Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Ons nieuwe broertje, Gamekoning!

Ons nieuwe broertje, Gamekoning!

De afgelopen zomer hebben wij van ikwiltegoed zeker niet stil gezeten. Alle aangekondigde gametitels zoals FIFA 21, CoD: Black Ops Cold War en Cyberpunk 2077,  zorgen voor veel hype en lieten onze handen jeuken. Wij weten als geen ander dat iedereen deze nieuwe games zo snel mogelijk wil spelen. Het liefste op de gloednieuwe Sony PlayStation 5 en Microsoft Xbox Series X zodra ze beschikbaar zijn.

Daarom vroegen wij onszelf af: kunnen wij naast giftcards, nog iets anders betekenen voor onze klanten? Zo ja, wat dan!?

En precies op dat moment, alsof het een teken van een bovenmenselijke kracht was, stond er ineens een gouden koets voor de deur.

Op onze nieuwe website kan jij alles kopen voor jouw gamepaleis. Echt waar.. Alles! De nieuwste games, controllers, consoles en accessoires waarvan je niet wist dat je ze nodig had. Allemaal met de service die jij van ons gewend bent, behalve dat je het product direct op je scherm ziet (al proberen onze bezorgers dat wel!).

'Waarom hebben jullie een nieuwe webshop?'

Als jij niet direct naar gamekoning.nl bent gegaan, zal je jezelf dit vast afvragen. Bij ikwiltegoed.nl draait alles om snelheid; zo snel mogelijk dat tegoed op je account hebben staan zodat je die avatar, die FIFA pack, die add on of dat abonnement hebt weten te bemachtigen! En dat kan alleen als wij de website overzichtelijk weten te houden, toch? Vandaar dat wij de handen ineen hebben geslagen met de gamekoning.

Pff... onhandig

Als jij niet enkel FIFA 21 wil kopen, maar ook een giftcard om nog sneller met je favoriete FUT speler te spelen, hoef jij echt niet naar twee websites te gaan! Wij hebben bundels gemaakt van de beste producten van Gamekoning én de meest populaire giftcards van Ikwiltegoed. Kijk zelf maar naar de bundels die wij aanbieden!

Wij zijn ontzettend benieuwd naar je mening over de nieuwe webshop. Laat ons vooral weten wat je vindt via onze Instagram-pagina (@ikwiltegoed) of onze Facebook-pagina. Veel gameplezier!

Met vriendelijke groet,
Ikwiltegoed