Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Ontdek de kracht van Corel met Ikwiltegoed

Ontdek de kracht van Corel met Ikwiltegoed

De Corel producten bij Ikwiltegoed

Als je op zoek bent naar krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke grafische ontwerptoepassingen, kijk dan niet verder dan Corel. Corel biedt een breed scala aan producten die creatieve professionals, studenten en hobbyisten kunnen helpen om opvallende ontwerpen en illustraties te maken. In deze blogpost nemen we je mee door de producten die beschikbaar zijn op Ikwiltegoed, van de CorelDRAW Graphics Suite Education 365-Days Subscription tot de CorelDRAW Graphics Suite 2021 (1 Jaar) - Mac.

De veelzijdigheid van Corel producten

Corel biedt een breed scala aan producten, elk met zijn eigen unieke kenmerken en voordelen. Laten we eens kijken naar enkele van de populairste Corel producten die beschikbaar zijn op Ikwiltegoed:

  • CorelDRAW Graphics Suite Education 365-Days Subscription: Dit is een ideale keuze voor studenten en docenten. Het biedt toegang tot de volledige suite van CorelDRAW-toepassingen voor een periode van een jaar, inclusief updates en nieuwe functies die tijdens die periode worden uitgebracht.

  • CorelDRAW Graphics Suite 2021 Education Edition - PC: Deze versie van de CorelDRAW Graphics Suite is speciaal ontworpen voor het onderwijs en wordt geleverd met een permanente licentie. Het is perfect voor scholen en studenten die behoefte hebben aan betrouwbare grafische software.

  • CorelDRAW Essentials 2021: Dit is een gestroomlijnde versie van de CorelDRAW-suite, ideaal voor beginners of diegenen die de basisprincipes van grafisch ontwerp willen leren.

  • CorelDRAW Graphics Suite 365-Days Subscription: Deze optie biedt een jaar lang toegang tot de volledige suite van CorelDRAW-toepassingen, waardoor gebruikers altijd toegang hebben tot de nieuwste functies en updates.

  • CorelDRAW Graphics Suite 2021 - PC en CorelDRAW Graphics Suite 2021 (1 Jaar) - Mac: Deze producten bieden de volledige suite van CorelDRAW-toepassingen voor respectievelijk PC- en Mac-gebruikers. Of je nu een professionele ontwerper bent of een beginner, deze suites bieden de tools die je nodig hebt om je creativiteit tot uiting te brengen.

Het spaarsysteem van Ikwiltegoed

Een van de unieke voordelen van het kopen bij Ikwiltegoed is hun spaarsysteem. Met elke aankoop die je doet, verdien je punten die je kunt opsparen en inwisselen voor korting op toekomstige aankopen. Dit betekent dat hoe meer je winkelt, hoe meer je bespaart!

Waarom kiezen voor Corel?

Corel staat bekend om zijn indrukwekkende reeks grafische ontwerpsoftware. De producten van Corel zijn ontworpen om je creatieve proces te vergemakkelijken, met intuïtieve interfaces en krachtige hulpmiddelen die je helpen om je visie tot leven te brengen. Of je nu illustraties maakt, marketingmateriaal ontwerpt of digitale kunst creëert, de producten van Corel zijn ontworpen om je werk naar een hoger niveau te tillen.