Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Ontdek de voordelen van Pathé Thuis

Ontdek de voordelen van Pathé Thuis

Alle leuke series op Netflix gezien? Een herkenbaar probleem. Gelukkig is er een oplossing waardoor jij je zeker niet hoeft te vervelen: Pathé Thuis. Je bekijkt de beste films al vanaf €5,99! Maar waarom moet jij nou hiervoor gaan? En wat voor films kan je met Pathé Thuis zien?

Hoe werkt Pathé Thuis?

Ongeveer drie tot vier maanden nadat een film in de bioscoop heeft gedraaid wordt deze beschikbaar op Pathé Thuis. Perfect voor een avondje met je grote liefde, toch? Alle films zijn Nederlands gesproken of ondertiteld, wel zo makkelijk als je geen ster was in Engels op de middelbare school. Het maken van een account is de eerste stap om die ene leuke film op Pathé Thuis te bekijken. Vervolgens is het mogelijk om filmtegoed toe te voegen door het storten van een bepaald bedrag of het invoeren van een unieke tegoedcode. Deze codes zijn uiteraard aan te schaffen via Ikwiltegoed.nl. Nadat je dit gedaan hebt, is het tijd om de film uit te zoeken die je wilt gaan kijken!

Wat voor films kan ik dan kijken?

Om je een beeld te geven wat Pathé Thuis jou kan bieden, hierbij de vijf grootste releases op Pathé Thuis van april: The Batman, The King’s Man, West Side Story, The House of Gucci en Spider-Man: No Way Home. Genoeg keus toch!? Wij zijn groot fan van Spider-Man: No Way Home. Peter Parker wordt in deze film voor het eerst ontmaskerd als Spider-Man. Met Doctor Strange aan zijn zijde, gaat het steeds slechter. De wereld wordt overspoeld door monsterachtige schurken. Spider-Man ervaart nu hoe het écht is om Spider-Man te zijn.

Pathé Thuis wacht op je!

Overtuigd? Haal dan snel jouw Pathé Thuis-tegoedkaart op Ikwiltegoed.nl! Plezier gegarandeerd. Niet overtuigd? Jammer dan. Heb ik dit voor niks geschreven. Hoop dat ik nog stagevergoeding krijg. Dus haal het gewoon!