Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

PlayStation Plus is vernieuwd

PlayStation Plus is vernieuwd

Ach, die goede oude tijd. De tijd dat je nog een giftcard kon kopen voor een bepaald aantal maanden PlayStation Plus. De tijd dat er nog maar één PlayStation Plus-abonnement was. Helaas, die tijd is niet meer. PlayStation Plus is namelijk veranderd! Dit gebeurt in twee etappes. De eerste verandering vond plaats op 1 juni en de tweede verandering op 23 juni. Wat houden deze veranderingen in en wat verandert er bij Ikwiltegoed? Je leest het in dit gloednieuwe blog! Ready, set, here we go.

De PlayStation Plus giftcards zijn veranderd, ook bij Ikwiltegoed

De giftcards waarmee je direct een aantal maanden PlayStation Plus kon aanschaffen zijn niet meer beschikbaar. In plaats daarvan is het vanaf nu mogelijk om een PlayStation Plus Card aan te schaffen met een bepaald tegoed daarop. Bij Ikwiltegoed zijn vier verschillende waarden mogelijk: 25, 40, 60 en 120 euro. Vervolgens kun je in de PlayStation Store een keuze maken welk PlayStation Plus-abonnement je kiest. Dit is verandert vanaf nu. Volg je het nog?

PlayStation Plus Essential, Extra en Premium

Er zijn vanaf nu drie verschillende PlayStation Plus-abonnementen. Deze abonnementen hebben de weinig verheffende namen Essential, Extra en Premium gekregen. Maar wat is het verschil? En wat past het best bij jou? Dat ga ik je nu uitleggen. PlayStation Plus Essential is PlayStation Plus zoals je het gewend bent. Je kunt online spelen, ontvangt maandelijks twee gratis downloadbare games, exclusieve kortingen en extra cloudruimte voor opgeslagen spellen. Dit blijft even duur: €8,99 per maand.

Ben je een iets baldadigere gamer? Dan is PlayStation Plus Extra wellicht wat voor jou. Je betaalt hier €13,99 per maand voor. Hiermee profiteer je van alle voordelen van het Essential-abonnement (logisch), plus toegang tot een catalogus van 400 (!) downloadbare games. Even eerlijk, dat wil je.

Wil je nog meer uit je PlayStation Plus-abonnement halen, ga dan voor PlayStation Plus Premium. Het prijskaartje hiervan is €16,99 per maand. Ook hier profiteer je wederom van alle voordelen van het Essential- en Extra-abonnement. Daarnaast krijg je toegang tot 340 extra games. Hier zitten ook games voor de PS, PS2, PS3 en PSP tussen. Door middel van cloud streaming kun jij deze games weer spelen op je PS4 of PS5! Dus ben jij iemand die z’n jeugd graag herbeleeft? Ga voor Premium!

De voordelen van het vernieuwde PlayStation Plus

Zoals al eerder beschreven, zijn de giftcards voor PlayStation Plus veranderd. In plaats van dat je een aantal maanden PlayStation Plus kocht, koop je nu tegoed voor de PlayStation Store. Je kunt dit tegoed ook uitgeven aan games, add-ons, films, etc. Heerlijk, toch? Stel, je hebt net tegoed gehaald voor PlayStation Plus en even later kijk je op de website van EA en zie je dat er een nieuwe promo is, waar jij ook wel heel graag FIFA Punten voor wilt kopen. Vroeger (was letterlijk in mei nog) was je in de mud geweest. Je had je 50 euro immers al besteedt aan een code voor een aantal maanden PlayStation Plus. Nu is dit geen enkel probleem meer. Omdat je je PlayStation-portemonnee aanvult met een giftcard voor PlayStation Plus, kun je hier ook gewoon andere items mee aanschaffen.

Haal je PlayStation Plus Card bij Ikwiltegoed

Overtuigd? Haal dan nu je PlayStation Plus Card bij Ikwiltegoed! Je kunt kiezen uit vier waarden: 25, 40, 60 en 120 euro! Na aanschaf van de giftcard ontvang je de digitale code direct op je scherm en in je mail. Daarnaast spaar je bij Ikwiltegoed voor korting op je volgende bestelling. Wanneer je betaald hebt en teruggaat naar de website, staat daar het aantal tegoedpunten wat je kunt claimen. Let op: je dient hier wel een account voor aan te maken bij Ikwiltegoed. Heb je dit gedaan of had je al een account? Dan worden de tegoedpunten automatisch aan je account toegevoegd. Deze kun je bij een volgende bestelling gebruiken om korting te krijgen. Je kunt ook meerdere bestellingen doen en blijven doorsparen. Op een gegeven moment heb je dan zoveel tegoedpunten dat je een ‘gratis’ giftcard kunt aanschaffen! Fantastisch. Koen kan niet wachten om je tegoedpunten te geven (ja echt).