Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Pre-order Call of Duty Modern Warfare 2 nu via Ikwiltegoed!

Pre-order Call of Duty Modern Warfare 2 nu via Ikwiltegoed!

Het leukste seizoen van het jaar nadert weer sneller dan je denkt: Game Season. Vanaf september brandt het weer los met de releases van jouw favoriete games. Aan de lijst van favoriete games mag Call of Duty niet ontbreken. Die zijn dit jaar uiteraard weer als vertrouwd terug met een nieuwe game. Na het succes van de “soft reboot” van Modern Warfare in 2019, is er besloten om op dit succes voort te borduren. Je raadt het al, de Call of Duty van dit jaar luidt: Modern Warfare 2. Met hypermoderne gameplay, sprankelende nieuwe maps en een volledig nieuwe geweerbediening, ga ik er inmiddels vanuit dat jij de game gaat pre-orderen. Als ik je nog niet overtuigd heb, ga ik m’n best doen om daar voor het eind van deze blog verandering in te brengen. Dus herlaadt jezelf (haha, herladen snap je), pak er een bakje popcorn bij en bereid je voor op een deksels informatieve blog.

Wat kan je verwachten?

Schrap alvast al je plannen voor vrijdag 28 oktober. Er komt namelijk zoveel aan in de nieuwe release dat jij de hele dag zoet bent aan de game. Ontwikkelaar Infinity Ward is achter de schermen al jaren bezig met het ontwikkelen van deze game om hem te perfectioneren. Zo spreken zij zelf van “de meest geavanceerde game-ervaring ooit”. Vaak moet je dit soort opmerkingen wel met een korreltje zout nemen, maar mij hebben ze in ieder geval hyped gekregen. 

De campaign speelt zich af in de door Amerikanen geleide oorlog tegen drugs in Zuid-Amerika. Mensen die de game al gespeeld hebben beweren dat het realistischer is dan ooit. Dat belooft nog eens wat. De online maps zullen gemiddeld iets kleiner zijn dan bij Modern Warfare. Waar ik zelf persoonlijk erg naar uitkijk is de volledig vernieuwde gunsmith, hiermee heb je onwijs veel mogelijkheden om je gun zo goed mogelijk te maken. Misschien dat ik dan wél een 1v1 kan winnen tegen m’n neefje.

Verder is er voor de Battle-Royale spelers onder ons ook goed nieuws. Ergens dit jaar komt er een Warzone 2, met Modern Warfare 2 als het thema.

Waarom zou ik pre-orderen?

De echte gamers die pre-orderen krijgen toegang tot de enige echte open beta. Hoewel Activision, het moederbedrijf van Call Of Duty, is verkocht aan Microsoft (Xbox), hoeven PS spelers voor dit jaar in elk geval nog niet getreurd te zijn dat zij de nieuwe game niet kunnen spelen. Integendeel, door een nog lopend contract die dit jaar afloopt, genieten PlayStation spelers juist een extra weekend van de open beta. PS spelers met Early Access hebben al vanaf 16 september toegang tot de open beta. Als je geen Early Access hebt, mag je vanaf 18 tot 20 september meedoen met de pret. Xbox spelers mogen een weekje later aanschuiven, van 22-26 september kunnen zij genieten van de meest geavanceerde game-ervaring ooit. Klinkt steeds vetter als ik het zo hoor.

Welke versies zijn er beschikbaar?

Er zijn drie verschillende edities die je kunt kopen: de “Standard Edition”, de “Cross-Gen Bundle” en de Vault Edition. Voor €59,99 heb je toegang tot de Standard Edition, je krijgt dan de game en, als je pre-ordert, de open beta uiteraard. Als je nog niet zeker bent of je de grote overstap zult maken dit jaar van Old Gen naar New Gen, dan is de Cross-Gen Bundle zeker aan te raden. Het verschil enige ten opzichte van de Standard Edition is dat je de mogelijkheid krijgt om de overstap te maken zonder de hele game opnieuw te hoeven kopen. Je bent al gedekt voor slechts een tientje extra (€69,99). 

Ik merk het al aan je, je bent een echte stunter. Die Standard Edition doet jou helemaal niks en jij wilt geld splashen. Dan moet je niet twijfelen en de Vault Edition aanschaffen. Je krijgt voor €99,99 toegang tot het volgende:

  • Season 1 Battle Pass + 50 Level Jumps

  • De Red Team Operator Pack met Ghost, Soap, Price, Farah Operators

  • FJX Cinder Weapon Vault

  • Ghost Legacy Pack: 12 Operator Skinds en 10 Weapon BluePrints

  • 10 uur lang 2XP + 10 uur lang 2WXP

Poah. Dit is oprecht zoveel content dat ik het even tot me moet laten bezinken. Het voelt bijna illegaal dat dit maar 30 euro meer is dan de Standard Edition. Kan me niet voorstellen dat je nu nog twijfelt om deze versie te halen. 

Zo pre-order je Modern Warfare 2 op Ikwiltegoed

Ik zie het al, ik heb je weten te overtuigen om Modern Warfare 2 te pre-orderen. Maar, wat moet je nu doen? Gelukkig zit je al op de juiste website. Bij ons haal je eenvoudig tegoed voor PlayStation of Xbox en spaar je ook nog eens korting op je volgende bestelling. Leg het gewenste bedrag (100 euro neem ik aan?) in je winkelwagen, reken af en zie direct de code op je scherm. Verzilver de code vervolgens op je console. Makkelijker dan dit kan niet, en je spaart ook nog eens tegoedpunten! Moet je wel even een account maken bij Ikwiltegoed.