Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Pre-order FIFA 23: Dit is alles wat je moet weten

Pre-order FIFA 23: Dit is alles wat je moet weten

Aan al het moois komt een eind, zo ook aan FIFA 22. Het spel wat voor zoveel controllers het einde betekende. Het spel wat de ene na de andere promo uit de kast trok om jou zoveel mogelijk geld te laten uitgeven aan FIFA Punten. Het spel waar we van houden (omdat jij je tegoed voor die FIFA Punten bij ons haalde en wij dus rijk werden haha).

We hebben goed nieuws. Er komt een opvolger. Traditiegetrouw komt de nieuwe FIFA in september of oktober uit. Vanaf een bepaalde periode voor die releasedatum is het mogelijk om het spel alvast te pre-orderen, zodat je direct kunt gaan spelen als FIFA uitkomt. Daarnaast profiteer je van de pre-order bonussen. In dit blog lees je er alles over!

Vanaf wanneer is het mogelijk om FIFA 23 te pre-orderen?

Officieel is er nog niets bekend over de pre-order of release van FIFA 23. De releasedatum is nog niet bekendgemaakt en hetzelfde geldt voor de datum waarop het mogelijk wordt om het spel te pre-orderen. Natuurlijk zijn er wel enige voorspellingen en kunnen we kijken naar de voorgaande jaren.

Vorig jaar was het mogelijk om vanaf 11 juli FIFA 22 te pre-orderen. De game kwam daadwerkelijk uit op 27 september. Het ligt daarom in de lijn der verwachting dat in dezelfde periode als vorig jaar het mogelijk wordt om FIFA 23 te pre-orderen. Als we kort een blik op de kalender werpen, die ik overigens niet heb, kunnen we tot de conclusie komen dat dit al bijna is! Voel je de hype al?

Waarschijnlijk niet. Want ja, wat heb je nou aan zo’n pre-order? Leuk, je kan direct gamen wanneer het spel uitkomt. Je kan die dag ook gewoon naar de winkel lopen en dan het spel kopen. Ben je wel echt een pauper overigens, wie koopt z’n games nou nog in de winkel?

Welke bonussen krijg je als je FIFA 23 pre-ordert?

Ja, laat die marketing maar aan EA Sports over. Met aantrekkelijke bonussen weten ze iedere jaar weer genoeg mensen te overtuigen om FIFA te pre-orderen. Mij overtuigen ze in ieder geval. En m’n broertje ook. Dus dat zijn er al twee.

Je Ultimate Team krijgt namelijk een flinke boost met de pre-order bonussen. Ging je vorig jaar voor de Standard Edition van FIFA 22? Dan kreeg je de leenspeler Kylianus Mbappen… Goed, klaar met die kinderachtige grappen. Je kreeg twee leenspelers: Kylian Mbappé en je had de keus tussen een aantal FUT Ambassadors. Eerlijk, klinkt alsof ze zieke zakenmannen zijn. Daarnaast kreeg je een willekeurige speler uit het allereerste Team of the Week. Deze was helaas niet-verhandelbaar.

Was jij vorig jaar die rijke stinkerd die ging voor de Ultimate Edition? Ik was er één. En ik heb er geen moment spijt van gehad. Ik kreeg namelijk een FUT Hero, een One to Watch, 4 dagen Early Access en 4.600 FIFA Points boven op de bonussen die ik al zou ontvangen bij de Standard Edition. Nou, dat wilde ik (en jij straks ook in FIFA 23).

Zoals gezegd is er nog niets officieel bekend over de pre-orderdatum of het spel zelf. De pre-order bonussen zijn dus ook nog niet bekend, maar het is aannemelijk dat deze vergelijkbaar zullen zijn met de bonussen van FIFA 22. Al wat meer hyped voor de pre-order? Kan niet anders, toch?

Hoe bereid je je voor op de pre-order van FIFA 23?

Het is belangrijk om je op een aantal dingen voor te bereiden in het leven. Bijvoorbeeld een aardbeving, overstroming of een nieuwe virale TikTok van Ikwiltegoed. Maar het is nog belangrijker om je voor te bereiden op de pre-order van FIFA 23.

Hoe doe je dat? Heel simpel. Bedenk alvast goed of je dit jaar voor de Standard of de Ultimate Edition gaat. De Standard Edition zal naar alle waarschijnlijkheid €59,99 gaan kosten voor de PlayStation 4 en de Xbox One. De verwachting is dat deze editie 10 euro duurder wordt voor de PlayStation 5 en de Xbox Series X/S. De Ultimate Edition was vorig jaar voor alle consoles €99,99. Grote kans dat dit jaar dezelfde prijs gehanteerd wordt. 

Wanneer je weet welke editie je wilt gaan kopen, ga je naar www.ikwiltegoed.nl (de site waar je nu op zit) en koop je je tegoed voor de PlayStation of Xbox Store. Zo kun je direct FIFA 23 pre-orderen wanneer dit mogelijk is. Lekker, toch? Heb je daar geen stress meer over. Dus kopen dat tegoed, ik kijk alvast uit naar onze clash in de Weekend League. De groeten.