Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Ultimate Team of the Season (TOTS) in FC24: Ontdek de Beste spelers van dit seizoen

Ultimate Team of the Season (TOTS) in FC24: Ontdek de Beste spelers van dit seizoen

Ultimate Team of the Season in FC24: Een Diepgaande Blik

Elk jaar wachten FIFA-fans reikhalzend op de onthulling van het Ultimate Team of the Season (TOTS), en dit jaar is geen uitzondering. EA Sports heeft in FC24 opnieuw een indrukwekkende selectie samengesteld van de beste spelers uit de grootste competities en internationale toernooien. Laten we deze topselectie eens van dichtbij bekijken en zien waarom deze spelers hun plaats in het Ultimate TOTS hebben verdiend.

Aanvallers

Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain)
Mbappé blijft indruk maken met zijn snelheid, dribbels en doelpunten. Dit seizoen heeft hij wederom laten zien waarom hij tot de absolute wereldtop behoort. Met talloze doelpunten en assists heeft hij PSG aan vele overwinningen geholpen.

Erling Haaland (Manchester City)
Haaland's debuutseizoen bij Manchester City was niets minder dan spectaculair. Met zijn imposante fysieke aanwezigheid en uitzonderlijke doelgerichtheid heeft hij zowel in de Premier League als in de Champions League een verpletterende indruk achtergelaten. Zijn instinct voor doelpunten is ongeëvenaard en hij heeft de verwachtingen meer dan waargemaakt.

Middenvelders

Kevin De Bruyne (Manchester City)
De Bruyne blijft een onmisbare schakel in het team van Manchester City. Zijn uitzonderlijke visie, precisie in passing en vermogen om belangrijke doelpunten te scoren maken hem tot een van de beste middenvelders ter wereld. Dit seizoen heeft hij opnieuw talloze assists geleverd en het tempo van de wedstrijden bepaald.

Joshua Kimmich (Bayern München)
Kimmich is de motor van Bayern München. Zijn veelzijdigheid, gecombineerd met zijn uitstekende verdedigende en aanvallende capaciteiten, maakt hem tot een essentiële speler op het middenveld. Hij heeft een cruciale rol gespeeld in Bayern's successen dit seizoen.

Verdedigers

Virgil van Dijk (Liverpool)
Na zijn terugkeer van blessure heeft Van Dijk bewezen waarom hij wordt beschouwd als een van de beste verdedigers ter wereld. Met zijn leiderschap, fysieke kracht en luchtmacht heeft hij de verdediging van Liverpool versterkt en hen geholpen om terug te keren naar hun beste vorm.

Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain)
Hakimi's snelheid en aanvallende impulsen vanaf de rechterflank hebben PSG een extra dimensie gegeven in hun spel. Zijn vermogen om zowel aanvallend als verdedigend bij te dragen, maakt hem tot een dynamische en veelzijdige verdediger.

Doelman

Jan Oblak (Atlético Madrid)
Oblak blijft een van de meest betrouwbare doelmannen in de wereld. Zijn uitstekende reflexen en vermogen om zijn verdediging te organiseren hebben Atlético Madrid vele malen gered. Dit seizoen heeft hij opnieuw bewezen waarom hij tot de elite behoort.

Vernieuwingen en Beloningen

Zoals gebruikelijk brengt de TOTS-campagne ook vernieuwde beloningen in alle hoofdmodi van Football Ultimate Team. Rode TOTS-items keren terug als beloningen in Champions, Squad Battles en Rivals. Gedurende de campagne kun je wekelijks rode TOTS-versies verdienen van topvoetballers uit verschillende competities, inclusief speciale edities zoals TOTS Momenten, TOTS Live en TOTS Plus spelers.

Specifieke Updates

  • Champions: Bijgewerkte beloningen sinds 19 april 2024, met specifieke TOTS Rode beloningspakketten afhankelijk van de rangschikking.

  • Squad Battles: Sinds 21 april 2024 zijn de beloningen bijgewerkt, waarbij bepaalde rangen All-league TOTS Rode beloningen bevatten.

  • Rivals: Vanaf 25 april 2024 zijn TOTS-thema beloningen toegevoegd aan de wekelijkse beloningen voor Rivals voor divisies 4 en hoger.

Authenticiteit en Innovaties

Dit jaar krijgt TOTS een extra laag authenticiteit door samen te werken met binnenlandse competities en gebruik te maken van gedetailleerde prestatiegegevens van de spelers. Innovaties zoals TOTS LIVE, Triple Playstyles+, en TOTS PLUS zorgen ervoor dat de kaarten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel zeer waardevol in het spel.

Conclusie

Het Ultimate Team of the Season in FC24 zit weer vol met absolute toppers en verrassende sterren. Met deze mix van wereldklasse spelers kun je rekenen op geweldige actie en spannende wedstrijden in je eigen team. Of je nu een fan bent van de snelheid van Mbappé, de kracht van Haaland, of de finesse van De Bruyne, er is voor ieder wat wils. Dus waar wacht je nog op? Koop nu je FC-punten op Ikwiltegoed en stel het best mogelijke team samen!