Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Wat kan je met een Google Play-cadeaucode?  

Wat kan je met een Google Play-cadeaucode?   

 Heb je een Google Play-cadeaucode gekregen, of wil je iemand er een aanschaffen om bijvoorbeeld cadeau te doen? Dan ben je op het juiste adres. In deze blog lees je wat je met de Google Play-cadeaucode kan doen. Kleine spoiler, de mogelijkheden zijn oneindig. Vergeet niet dat je een cadeaukaart via Ikwiltegoed op unieke wijze kan schenken.

De Google Play-cadeaucode is een betaalmethode die je bij miljoenen apps, games en meer kan inwisselen. De Google Play-cadeaucode kan je gebruiken om op digitale ontdekkingsreis te gaan of om je dagelijkse bezigheden mee uit te voeren. Eigenlijk kan je wel stellen dat Google Play-cadeaucodes van Ikwiltegoed het ideale geschenk is voor mensen waarbij je geen flauw benul hebt wat ze graag ontvangen. Lees je dit nadat je zojuist zelf een Google Play-cadeaucode hebt ontvangen? Dan weet je dus genoeg... Tijd om je Google Play account op te laden. Lees verder om erachter te komen wat je nou allemaal kan met je Google Play-cadeaucode van Ikwiltegoed.  

Games en apps uitproberen met de Google Play-cadeaucode

Voor gamers is er niks zo veelzijdig als Google Play, voorzien van een grote selectie aan spellen voor Android-apparaten. Van casual spellen tot de meest ruige dingen die je maar kan bedenken, het is allemaal verkrijgbaar in de Google Play-store. Van Minecraft tot Clash Royale, van Hay Day tot Fortnite, bij Google Play krijg je het allemaal. Koop een Google Play-cadeaucode op Ikwiltegoed en vermaak je urenlang met de vetste spellen. Of het nou om je werk gaat of om een blokuur wiskunde, met games van Google Play vliegt de tijd. Wel even uitkijken dat je niet betrapt wordt.  

Maar ook andere apps kan je kopen met je Google Play cadeaucode, wat te denken van productiviteitsapps of Social Media-apps? Dus als je iemand blij wil maken die graag Snapchat Premium probeert of zichzelf tot een beter mens wil transformeren met behulp van een aantal speciale apps, snel halen die cadeaucode!

In de boeken duiken met de Google Play-cadeaucode

Google Play Books heeft eindeloos veel boeken in het digitale schap. Van bestsellers tot klassiekers, met een cadeaucode van Ikwiltegoed kan je de gemiddelde boekenwurm wel een paar maanden zoet houden, afhankelijk van hoeveel je hem of haar schenkt natuurlijk. Als je de Google Play-cadeaucode hebt ontvangen, kan je natuurlijk ook zelf ervoor kiezen om je strandvakantie op Mallorca te vullen met het lezen van eBooks. Alleen of je nou per se naar de zon had gemoeten om daar je Google Play-cadeaucode in te wisselen…

Films en series kijken met de Google Play-cadeaucode

Met de Google Play cadeaucode is de Google Play Film Store een soort hemel op aarde. Of je nou de voorkeur geeft aan kopen of huren, met Google Play-tegoed zit je goed voor duizenden films en series. Als je de Google Play-cadeaucode van Ikwiltegoed dus schenkt aan een liefhebber, laat je hem of haar dus eindeloos genieten van de meest emotionerende of grappige films en series die je kan bedenken, waar en wanneer ze maar willen. Dat klinkt niet alleen prachtig, dat is het ook! 

De Google Play-cadeaucode betaalt jouw abonnementen

Omdat je Google Play kaart in principe een betaalmethode is, net als veel andere betaalkaarten, kan je er echt ongekend veel mee. Als je je bedrag op de kaart hebt toegevoegd aan je Google Play account, kan je er ook abonnementen mee betalen. Wat te denken van reclameloos Enzo Knol (of voor echte kenners natuurlijk de Bankzitters) kijken met YouTube premium? Met de Google Play-cadeaucode kan jij iemand voor een bepaalde tijd voorzien van een mooi abonnement, zolang Google Pay maar wordt geaccepteerd. Gebruik je Google Play tegoed dus snel om een van de vele abonnementen mee te betalen, upgrade bijvoorbeeld naar YouTube premium of Google One voor uitgebreide cloudopslag.

Hoe bekijk je je Google Play balans?

Heb je zelf al vele keren Google Play-cadeaucodes ontvangen of ben je gewoon benieuwd hoeveel budget er nog vrij is om de nieuwste films te downloaden? Hierbij een snelle uitleg over het bekijken van je saldo. Het kan nooit kwaad om gratis de Google Play Store-app te installeren.

Zodra je de app hebt geopend, tik je op de drie horizontale lijnen die je linksboven ziet. Zie je ze niet? Tijd voor een bril. Hierdoor kom je in een menu waar je naast de betaalmethoden ook je huidige Google Play-saldo ziet. Mocht je dat saldo toevallig willen opwaarderen zit je bij Ikwiltegoed op de juiste plek!

Mocht je de app niet hebben kan je ook naar play.google.com/redeem gaan om daar je cadeaucode te verzilveren.

Ruil je tegoed in via de app of ga naar play.google.com/redeemom je Google Play-cadeaucode van 15 euro te verzilveren.

Twijfel je toch of een Google Play-cadeaucode van 15 euro genoeg is, kies dan voor een (extra) tegoed van 25 euro of 50 euro. Of bepaal zelf de waarde van je Google Play-cadeaucode, variërend van 15 euro tot 500 euro. Kan je weer even vooruit.

Keuzemogelijkheden bij Ikwiltegoed

De keuze is reuze met de Google Play-cadeaucode op Ikwiltegoed. Wil je een 15 euro, 25 euro of 50 euro cadeaucode kopen? Wij hebben het voor je! Mocht je heel groots willen uitpakken of een specifiek bedrag in huis halen, is er ook de optie om zelf je waarde te kiezen, varierend van 15 euro tot 500 euro. Daarmee kan je wel weer even vooruit, toch?

En zoals we al eerder benoemd hadden, er is bijna geen platform te bedenken dat zóveel content heeft als Google Play. Aan de lopende band wordt dit uitgebreid met nieuwe boeken, films, series, apps (en dus games). Veel kan je gratis doen, maar voor de ultieme beleving kan je met een Google Play-cadeaucode het onderste uit de kan halen.

Alles wat je downloadt of aanschaft is terug te vinden in je persoonlijke Google Play account. Dit betekent dat je je tegoed op meerdere devices kan gebruiken, het enige wat je moet doen is even inloggen.

Korting scoren op Ikwiltegoed

Waarschijnlijk ben je inmiddels wel overtuigd van de veelzijdigheid van de Google Play-cadeaucode en heb je besloten jezelf of iemand anders ermee te verblijden. Je zit op Ikwiltegoed helemaal goed hiervoor. Als je dacht dat het leven niet mooier kan, hebben we ook nog goed nieuws. Bij Ikwiltegoed spaar je bij elke bestelling voor korting op je volgende bestelling. Of je nou Google Play-cadeaucodes, beltegoed of tegoed voor je PCS Mastercard koopt, op Ikwiltegoed weet je zeker dat je volgende aankoop met korting is. Dus waar wacht je nog op, maak eenvoudig een account en scoor je tegoed!