Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Wat kan je nog verwachten in FIFA 23?

Wat kan je nog verwachten in FIFA 23?

Er komt weer een leuke periode aan!

Er komt weer een leuke periode aan, waaronder Team of the Season en natuurlijk de Team of the Weeks. In deze blog bespreken we wat je kunt verwachten van deze populaire evenementen en hoe je gemakkelijk FIFA-punten kunt kopen met Ikwiltegoed PlayStation Giftcards voor je PlayStation en met de Xbox giftcard voor Xbox. Bovendien ontdek je hoe je kunt profiteren van spaarpunten bij Ikwiltegoed om te besparen op je volgende aankoop.

Team of the Season – De Beste Spelers van het Seizoen

Team of the Season is een van de meest verwachte evenementen in FIFA 23. Tijdens dit evenement worden de beste spelers uit verschillende competities over de hele wereld gevierd en beloond met speciale, hoog gewaardeerde kaarten. Deze kaarten vertegenwoordigen de meest getalenteerde spelers die gedurende het seizoen consistent uitstekend hebben gepresteerd. Zorg ervoor dat je klaar bent om je favoriete Team of the Season-spelers te bemachtigen zodra het evenement begint!

Team of the Weeks – Wekelijkse Prestatiebeloningen

Team of the Weeks is een wekelijks evenement in FIFA 23 waarbij spelers die uitzonderlijk goed hebben gepresteerd in hun echte voetbalwedstrijden worden beloond met speciale In-Form kaarten. Deze kaarten hebben betere statistieken dan hun standaardversies en zijn zeer gewild door FIFA-fans. Houd de prestaties van je favoriete spelers in de gaten en grijp je kans om hun Team of the Weeks-kaarten te bemachtigen!

Koop gemakkelijk FIFA-punten met Ikwiltegoed

Om deel te nemen aan deze opwindende evenementen en je team te versterken met de beste spelers, heb je FIFA-punten nodig. Gelukkig maakt Ikwiltegoed het kopen van FIFA-punten eenvoudig en snel. Voor PlayStation-gebruikers zijn er Ikwiltegoed PlayStation Giftcards waarmee je moeiteloos FIFA-punten kunt kopen om packs te openen. Xbox-gebruikers kunnen hun tegoed kopen met de Xbox giftcard via Ikwiltegoed.

Profiteer van spaarpunten bij Ikwiltegoed

Bij Ikwiltegoed wordt je loyaliteit beloond met spaarpunten. Bij elke aankoop die je doet, verzamel je spaarpunten die je kunt verzilveren bij je volgende aankoop. Dit betekent dat je kunt besparen op je FIFA-punten en nog meer packs kunt openen om je ultieme team samen te stellen.

FIFA 23 biedt een schat aan opwindende content met Team of the Season en Team of the Weeks. Bereid je voor op deze evenementen door gemakkelijk FIFA-punten te kopen met Ikwiltegoed PlayStation Giftcards voor PlayStation en de Xbox giftcard. Vergeet niet dat je