Ikwiltegoed.nl

Call of Duty MW3 Season 4!

Haal hier je tegoed voor de PlayStation!

Bekijk alles

Haal hier je tegoed voor de Xbox!

Bekijk alles

Call of Duty MW3 Season 4!

🌟 Het hoogtepunt van Modern Warfare 3 | Warzone: Seizoen 4 is hier! 🌟

Koop je tegoed voor COD Points nu bij Ikwiltegoed en bereid je voor op de meest spectaculaire strijd van het jaar. Met de lancering van Seizoen 4 komt er een golf van nieuwe content naar MW3 | Warzone, inclusief gloednieuwe wapens, operators, gamemodes en maps. Haal snel je tegoed voor PlayStation of Xbox bij Ikwiltegoed en start je avontuur in dit adrenaline-verhogende seizoen. Ontvang exclusieve voordelen en geniet van alle nieuwe toevoegingen die Modern Warfare 3 | Warzone te bieden heeft!

⚔️ Versterk je gameplay in MW3 | Warzone Seizoen 4! ⚔️

Het nieuwe seizoen brengt een scala aan opwindende content, waaronder nieuwe wapens zoals de Superi 46 submachine gun en de Kar98k marksman rifle, beide beschikbaar vanaf de lancering via de Battle Pass. Halverwege het seizoen worden ook de Reclaimer 18 shotgun en de Sledgehammer melee weapon toegevoegd, zodat je nog meer variatie hebt in je gevechtsstrategie. Koop je tegoed bij Ikwiltegoed en unlock deze wapens direct.

🗺️ Ontdek de nieuwe maps en gamemodes! 🗺️

Vier nieuwe maps staan klaar om je te verwelkomen. Tokyo en Paris zijn beschikbaar bij de lancering, terwijl Incline en Das Gross halverwege het seizoen worden geïntroduceerd. Daarnaast zijn er spannende nieuwe gamemodes zoals Demolition en Hyper Cranked, met Havoc en Headshots Only die later in het seizoen worden toegevoegd. Voor toegang tot al deze nieuwe content, zorg dat je je tegoed aanvult bij Ikwiltegoed.

👥 Maak kennis met de nieuwe operators! 👥

Het seizoen introduceert ook nieuwe operators om je team te versterken. Johnny “Soap” MacTavish is beschikbaar bij de lancering, terwijl Hammer, Void, Dupe en Copy later in het seizoen via de Battle Pass beschikbaar worden. Elk van deze operators brengt unieke vaardigheden en persoonlijkheden mee om je gameplay nog boeiender te maken. Regel je COD Points bij Ikwiltegoed om deze operators snel vrij te spelen.

🏆 Behaal glorie met Ranked Play en exclusieve beloningen! 🏆

De Ranked Play-modus is verbeterd met nieuwe beloningen voor elke Skill Division. Van emblemen en wapencharms tot geanimeerde calling cards, er is altijd iets om naar te streven. Behaal 100 overwinningen en verdien de “MWIII Season 4 Ranked Veteran” wapen camo. Voor de ultieme uitdaging kunnen de beste spelers strijden voor een plaats in de Top 250 en exclusieve beloningen verdienen. Voor al deze beloningen, haal je tegoed voor COD Points bij Ikwiltegoed.

💣 Nieuwe perks, equipment en killstreaks! 💣

Met nieuwe perks zoals de Mission Control Vest en Compression Plate, plus dodelijke killstreaks zoals de Intelligent Munitions Systems en de DNA Bomb, ben je klaar om je vijanden te domineren. Voltooi uitdagingen om aftermarket parts te verzamelen en verbeter je wapens met unieke upgrades. Zorg ervoor dat je altijd genoeg COD Points hebt door je tegoed aan te vullen bij Ikwiltegoed.

🚀 Haal het maximale uit MW3 Seizoen 4 🚀

Vergeet niet je COD Points aan te schaffen met tegoed van Ikwiltegoed.nl om direct toegang te krijgen tot alle nieuwe content en beloningen. Domineer het slagveld en ervaar de ultieme strijd in Modern Warfare 3 | Warzone Seizoen 4. Ga naar Ikwiltegoed.nl en begin je avontuur vandaag nog!

Ik weet genoeg, laat me tegoed kopen

Bekijk alles