Ikwiltegoed.nl

Koop nu EA F1 24! 🏎

Koop nu!

Koop nu EA F1 24! 🏎

🏎️ Koop nu: EA SPORTS™ F1® 24 Standard Edition voor PlayStation of Xbox!

Grijp de kans om deel uit te maken van het officiële 2024 FIA Formula One World Championship™ met EA SPORTS™ F1® 24. Begin een legendarische F1®-carrière en ervaar de vernieuwde Coureurscarrière-modus, de grootste update sinds 2016.

🚀 Kruip achter het stuur van F1®-legendes en ontdek het nieuwe EA SPORTS Dynamic Handling System voor een realistischer gevoel van controle over je wagen.

🚀 Verken de nieuwe Uitdagingscarrière: een interactieve ervaring die unieke evenementen en uitdagingen biedt, waarmee spelers kunnen strijden voor hoge scores en invloed kunnen uitoefenen op toekomstige content via social media-stemming.

🚀 Laat je passie voor F1® oplaaien met Fanzones: Support je favoriete team en coureur, werk samen met andere fans, stijg in het klassement en ontgrendel exclusieve beloningen en items.

🚀 EA SPORTS™ F1® 24 is beschikbaar voor zowel PlayStation als Xbox en introduceert gloednieuwe gameplay en spelerervaringen, waaronder het racen met een vriend in de carrière-modus voor twee spelers.

Hier is een snelle vergelijking tussen de Standard Edition en Champions Edition van EA SPORTS™ F1® 24. Check de tabel om te zien welke editie het beste bij je past!

Twijfel niet, koop nu