Ikwiltegoed.nl

Fortnite season 3! ⛏

Koop hier je tegoed voor Nintendo!

Bekijk alles

Koop hier je tegoed voor PlayStation!

Bekijk alles

Koop hier je tegoed voor Xbox!

Bekijk alles

Ben je een PC gamer? Shop hier je V-Bucks!

Chapter 5 Season 3: Wrecked

Fortnite

Scoor je tegoedkaarten voor PlayStation, Xbox en Nintendo bij Ikwiltegoed en maak je klaar voor het meest epische event van het jaar. In een handomdraai heb je jouw tegoedkaart in huis, klaar om in te wisselen in de store van jouw console. Als bonus ontvang je van ons ook nog eens gratis cashback! Bereid je voor om je Battle Pass te upgraden en exclusieve skins en items te ontgrendelen. Regel nu je tegoedkaarten op Ikwiltegoed.nl en vier de start van het nieuwe seizoen met je hele squad.

🎮 Verbeter je Fortnite ervaring met Chapter 5 Season 3! 🎮

Chapter 5 Season 3, genaamd "Wrecked," introduceert een apocalyptisch thema met nieuwe gebieden en spannende missies. Het seizoen bevat een samenwerking met Fallout, waarbij spelers nieuwe POI's kunnen ontdekken geïnspireerd door de populaire franchise. Spelers kunnen ook genieten van een unieke samenwerking met Metallica en Pirates of the Caribbean, wat nieuwe skins en items met zich meebrengt​​.

💥 Haal je tegoedkaarten bij Ikwiltegoed 💥

V-Bucks zijn je toegang tot het hoogste niveau tijdens Chapter 5 Season 3. Gebruik ze om exclusieve Battle Passes te kopen, waarmee je toegang krijgt tot nieuwe skins, wapens en andere coole items. ​Om te concurreren met de besten, heb je een topklasse Fortnite-ervaring nodig. Dit bereik je sneller wanneer je tegoedkaarten aanschaft op Ikwiltegoed.nl. Je ontvangt niet alleen direct een code op je scherm, maar ook een portie gratis cashback. Geniet van het openen van je packs en laat het spel beginnen!