Ikwiltegoed.nl

Apex Legends

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

 • Koop je giftcard en ontvang de code direct

 • Verzilver je code

 • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Apex legends coins kopen bij Ikwiltegoed.nl

Ben jij ook helemaal weg van het Battle royale first person shooter spel Apex legends. En wil jij je Apex collectie uitbreiden? Dan ben je bij Ikwiltegoed.nl aan het juiste adres. Met onze super snelle service heb jij binnen de kortste keren weer apex legends coins op je account. 

Wat is Apex legends?

Apex legends is een battle royale spel dat is uitgebracht door EA sports. In deze battle royale game land je met 60 spelers op een map en is het de bedoeling dat jij of jouw team als laatste overleven. De map word steeds kleiner, waardoor de deelnemers steeds dichterbij elkaar komen. 

Het grote verschil tussen Apex Legends en andere battle royale games is dat je bij Apex Legends een eigen held moet kiezen in het begin van elk spel. Iedere held heeft weer andere speciale vaardigheden die hem een bepaald voordeel geven in het spel. Hieronder zijn deze helden op een rijtje gezet samen met hun speciale functie: 

Extra characters (die je moet kopen of vrijspelen)

De extra helden kosten 750 Apex Legends coins per stuk. Je kan deze extra legendes ook unlocken door legendefiches in te ruilen, deze verdien je door in-game objectives. De legendes kosten 12.000 legendefiches per stuk.

Wat zijn Apex legend coins en wat kan je ermee?

Apex legend coins zijn de enige betaalde valuta van het spel Apex legends. Apex coins zijn op geen andere manier te verkrijgen. Je kan ze bijvoorbeeld niet in-game verdienen (alleen met de betaalde battle pass). 

Met apex coins kan je verschillende soorten cosmetica kopen, die jou geen competitief voordeel verlenen in het spel zelf (behalve dat je er heel goed uit ziet). Zo blijft het spel eerlijk voor iedereen. De keuze in de apex store bestaat uit: legende skins (outfits), Loot boxes, wapen skins, dansjes en nog veel meer extra’s.

Verder kan je de Battle pass aanschaffen voor 950 Apex legend coins. Omgerekend is dat €9,49. De battle pass is een (in-game) seizoenskalender waarin je per tier nieuwe cosmetica kan unlocken. Ook verdien je 1200 apex coins in totaal als je alle tiers behaald in de battle pass (deze 1200 zijn per 100 verspreid over verschillende tiers in de battle pass).

Wat kosten Apex legends coins?

Apex Legends coins zijn te verkrijgen in verschillende hoeveelheden. Hieronder zijn de mogelijkheden op een rijtje gezet: 

Onthoud wel dat je steeds meer bespaart als je in grotere aantallen koopt. Dus als je van plan bent om meerdere keren Apex coins te kopen, dan ben je goedkoper uit als je alles in een keer koopt. Hierdoor bespaar je je geld en krijg je meer Apex coins voor minder geld.

Hoe koop ik Apex Legends coins voor mijn console?

Koop gemakkelijk een kaart voor jouw console op ikwiltegoed.nl. De code krijg je gelijk na aankoop te zien op je beeldscherm en in je email.

Code inwisselen voor Apex Legends PlayStation 4 en 5

 1. Ga naar de PlayStation store

 2. Druk op ‘Code inlossen’

 3. Voer je 12-cijferige code in en kies ‘Doorgaan’

 4. Koop het gewenste bedrag Apex coins

Code inwisselen voor Apex Legends Xbox

 1. Ga naar de Xbox store

 2. Selecteer ‘Een code gebruiken’

 3. Selecteer ‘De code van 25 tekens invoeren’

 4. Voer je code in en druk op ‘Gereed/bevestigen’

Nu jij je Apex coins op je account hebt kan je gelijk de leukste cosmetica aanschaffen of je lievelings legende. Laat je ons even weten via social media wat jij hebt gedaan met je Apex coins?