Ikwiltegoed.nl

GTA V

Xbox

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

 • Koop je giftcard en ontvang de code direct

 • Verzilver je code

 • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

GTA shark cards kopen bij Ikwiltegoed.nl

In GTA 5 online draait de wereld alleen maar om geld. Daarom is het belangrijk om een gevulde rekening te hebben op GTA 5. Heb jij geen zin meer om de GTA heist missies weer opnieuw te doen en kan je wel wat geld gebruiken, om bijvoorbeeld die gloednieuwe auto te kopen? Dan ben jij bij Ikwiltegoed aan het juiste adres. Zo heb jij binnen de kortste keren weer geld op je GTA rekening. 

Wat kan je allemaal doen in GTA 5 online? 

GTA 5 online is de multiplayer versie van Grand Theft Auto. Hierin kun je van alles gaan doen met andere online spelers. Het gaat merendeels over het doen van missies en het lijden van een luxe leven. Denk hierbij aan dat je bijvoorbeeld huizen, auto's en zelfs vliegtuigen kunt kopen. Er is altijd wel wat te doen in de drukke online wereld van GTA. 

Maar soms is het toch wel een klus om geld te verdienen in GTA 5. Daarom is er een optie om in-game geld te kopen. Dit kan door middel van GTA 5 shark cards. Door het kopen van een GTA shark card krijg je gelijk het gekochte bedrag op jouw in-game GTA rekening. Deze GTA shark cards zijn te koop in verschillende eenheden, deze zijn hieronder toegelicht:

Wat wij je aanraden om als eerst te kopen op GTA online is een huis. Een huis heb je nodig om missies in te plannen, auto’s te parkeren en veel meer zaken. Nadat je een huis hebt, kan je heel veel gaan doen. Denk aan een eigen bedrijfspand kopen, je eigen casino kopen of een prive jet!. Kortom met geld kan je meer geld maken in GTA, ga daarom verstandig om met jouw GTA geld, net als in het echte leven.

Hoe koop ik GTA 5 shark cards voor mijn console?

Koop gemakkelijk een kaart voor jouw console op ikwiltegoed.nl. De code krijg je gelijk na aankoop te zien op je beeldscherm en in je email.

GTA 5 shark cards ps4/ps5

 1. Ga naar de Playstation store

 2. Druk op ‘Code inlossen’

 3. Voer je 12-cijferige code in en kies ‘Doorgaan’

 4. Koop het gewenste bedrag

GTA 5 shark cards Xbox

 1. Ga naar de Xbox store

 2. Selecteer ‘Een code gebruiken’

 3. Selecteer ‘De code van 25 tekens invoeren’

 4. Voer je code in en druk op ‘Gereed/bevestigen’

Nu jij je GTA shark card hebt ingewisseld, kun je gelijk aan de slag gaan in GTA online. Wat wordt jouw volgende aankoop in GTA? Laat het ons weten via sociale media.