Ikwiltegoed.nl

Minecraft

Xbox

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Minecoins bij ikwiltegoed.nl

Wil je nieuwe dingen ontdekken in Minecraft? Met Minecoins kun je nieuwe skins uitproberen, je wereld er anders uit laten zien met textuur pakketten en zelfs nieuwe werelden ontdekken door nieuwe maps te kopen met je Minecraft Minecoins!

Wat zijn Minecoins?

Met Minecoins koop je in Minecraft nieuwe content van makers uit de Minecraft community. Denk hierbij bijvoorbeeld aan textuur pakketten, nieuwe skins voor je Minecraft karakter of maps die je kunt spelen met je vrienden.

Je gebruikt je Minecoins op Xbox One, Nintendo Switch, Oculus, IOS, Android en natuurlijk ook op je PC. Minecoins zet je gemakkelijk op deze consoles door ze te verbinden met je Microsoft account.

Hoe koop ik Minecoins voor mijn console?

Op ikwiltegoed.nl koop je gemakkelijk je minecraft coins. Minecoins zijn verkrijgbaar in verschillende eenheden, je hebt hierbij de keuze uit 1720 of  3500 coins. 

Maar hoe krijg je je minecraft coins op je console? Na de aankoop van je coins ontvang je je codes via e mail, deze kun je dan inwisselen in de Minecraft-marketplace of via https://www.minecraft.net/nl-nl/redeem. Na het inwisselen worden je coins per direct toegevoegd aan je Microsoft account en kun je deze dus gebruiken op alle consoles die op dit account zijn ingelogd. Ook is er de optie om je Minecoins aan iemand te geven als een cadeau. Dit doe je simpelweg door je codes door te sturen na je aankoop.

Hoeveel Minecoins heb ik nodig?

Het aantal coins dat je nodig hebt, verschilt. Normaal liggen de prijzen van maps, textuur pakketten en skins tussen de 150 en 1500 Minecoins. Als je coins uitgeeft aan de duurdere opties in de marketplace, kun je meestal ook verwachten dat je uitgebreidere content ontvangt. Zo zijn de maps die 700 minecoins kosten groter en bieden langer plezier van je aankoop vergeleken met maps die bijvoorbeeld maar 150 coins kosten.

Wel is het goed om te weten dat je met Minecoins helaas geen realms kunt kopen, deze kun je alleen betalen door de standaard betaalmethode te gebruiken die aan jouw Minecraft account is gekoppeld.

Waar wissel ik mijn Minecoins codes in?

Je kunt gemakkelijk je Minecoins kopen op ikwiltegoed.nl, je ontvangt je codes voor de coins dan in een e mail. Je wisselt je code op de volgende manier in:

Windows

Om het juiste account te selecteren dat je gebruikt voor Minecraft op Windows moet je de Xbox app opstarten.

Sluit hiervoor eerst Minecraft af, en zoek voor ‘Xbox’ in het startmenu. Ga naar de instellingen in de Xbox app en volg de instructies om in te loggen met je account dat de Minecraft coins bezit.

Xbox One

Klik op de Xbox knop op je controller, selecteer dan het Gamer Icon van het juiste account dat de Minecoins bezit en log in. Als je nog nooit met het juiste account hebt ingelogd op je Xbox, selecteer dan ‘Nieuwe toevoegen’ en voer je informatie in om in te loggen. Je kunt dan de Minecoins op de Xbox One gebruiken.

Nintendo Switch, VR en mobiele apparaten

Om je Minecoins op deze consoles te krijgen moet je eerst Minecraft opstarten. Vind dan het knopje voor instellingen in het hoofdmenu en selecteer ‘Inloggen met een Microsoft account’ en volg de instructies op het scherm.