Ikwiltegoed.nl

Overige Xbox games

Xbox

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Geweldige Xbox games bij Ikwiltegoed!

Als je op zoek bent naar een uitgebreid assortiment aan Xbox-games, dan ben je bij Ikwiltegoed aan het juiste adres. Hier vind je een grote selectie aan Xbox-games, waaronder populaire titels zoals Assetto Corsa (Xbox one), Sea of Thieves (Xbox), Destroy all Humans! 2 (Xbox Series X/S), Age of Empires, Halo Infinite (Xbox) en Gears Triple Bundle (Xbox). Daarnaast kan je ook gemakkelijk een Xbox giftcard kopen bij ikwiltegoed, zodat je ook vele andere aankopen kan doen.

Assetto Corsa

Assetto Corsa is een populaire racegame waarbij je achter het stuur kruipt van diverse auto's. De game biedt een realistische race-ervaring en staat bekend om de prachtige graphics en het uitdagende gameplay.

Sea of Thieves

Sea of Thieves is een open-world game waarin je als piraat op zoek gaat naar schatten en avonturen. Je kunt samenwerken met andere spelers om bijvoorbeeld een schip te bemannen en de zeeën te verkennen.

Destroy all Humans! 2

Destroy all Humans! 2 is een actievolle game waarbij je als buitenaards wezen de wereld probeert over te nemen. Je kunt verschillende wapens gebruiken om je vijanden uit te schakelen en de wereld te veroveren.

Age of Empires

Age of Empires is een populaire strategiegame waarbij je een eigen beschaving opbouwt en uitbreidt. Je moet grondstoffen verzamelen, gebouwen bouwen en je leger uitbreiden om je tegenstanders te verslaan.

Halo Infinite

Halo Infinite is een first-person shooter game waarin je de rol van de Master Chief op je neemt en vecht tegen de Covenant en de Banished.

Gears Triple Bundle

Gears Triple Bundle bevat drie populaire Gears of War-games: Gears of War Ultimate Edition, Gears of War 2 en Gears of War 3. Deze games zijn bekend om hun actievolle gameplay en meeslepende verhaallijnen.

Ikwiltegoed Xbox giftcards

Bij Ikwiltegoed kun je niet alleen Xbox-games kopen, maar ook Xbox Giftcards. Deze giftcards zijn ideaal als je op zoek bent naar een cadeau voor een vriend of familielid die een Xbox heeft. Met de giftcards kan de ontvanger zelf een game naar keuze kopen in de Xbox-store.

Kortom, bij Ikwiltegoed vind je een grote selectie aan Xbox-games, waaronder populaire titels zoals Assetto Corsa, Sea of Thieves, Destroy all Humans! 2, Age of Empires, Halo Infinite en Gears Triple Bundle. Vergeet niet dat je ook Xbox Giftcards kunt kopen bij Ikwiltegoed, ideaal als cadeau voor een vriend of familielid met een Xbox.