Ikwiltegoed.nl

Call of Duty: Modern Warfare III voor PlayStation

Call of Duty: Modern Warfare III voor Xbox

Welkom in de Call of Duty®: Modern Warfare® III Wereld - Voor PlayStation en Xbox!

Hier bij Ikwiltegoed.nl hebben we de ultieme bestemming voor alle fans van de legendarische Call of Duty®-franchise. Ontdek onze uitgebreide selectie van Call of Duty®: Modern Warfare® III-games voor zowel PlayStation als Xbox-platforms en bereid je voor op een onvergetelijke gamingervaring!

De Modern Warfare® III Vault Edition voor PlayStation en Xbox

Ben je op zoek naar een alles-in-één Call of Duty®-ervaring? Overweeg dan de Modern Warfare® III Vault Edition voor zowel PlayStation als Xbox. Deze digitale editie zit boordevol exclusieve content, waaronder een cross-gen-bundel voor zowel PS4™ als PS5® of Xbox One en Xbox Series X/S. Daarnaast krijg je het Nemesis Operator-pack, 2 Wapen Vaults, BlackCell met extra Tierskips en nog veel meer! Met deze editie krijg je ook directe toegang tot content in Call of Duty®: Modern Warfare® II en Warzone™. Pre-order nu en geniet van de ultieme voorsprong in het gevecht tegen de ultieme dreiging!

De Modern Warfare® III Cross-Gen Bundel voor PlayStation en Xbox

Als je graag flexibel wilt zijn in je gamingervaring, kies dan voor de Modern Warfare® III Cross-Gen Bundel voor zowel PlayStation als Xbox. Met deze bundel krijg je zowel de PS4™- als PS5®-versie of Xbox One- en Xbox Series X/S-versie van de game, zodat je kunt spelen op het platform dat het beste bij jou past. En als exclusieve bonus voor PlayStation-spelers ontvang je het Lockpick Operator-pack, dat je kunt gebruiken in Call of Duty®: Modern Warfare® III bij de release. Daarnaast krijg je direct toegang tot content in Call of Duty®: Modern Warfare® II en Warzone™, inclusief het Soap Operator-pack, Zombie Ghost Operator-skin en Soul Harvester Tracer-wapenblauwdruk. Wacht niet langer en pre-order deze bundel om jezelf voor te bereiden op epische gevechten!

Call of Duty®: Modern Warfare® III - 20 Jaar Call of Duty-erfgoed

Modern Warfare® III viert het 20-jarig jubileum van Call of Duty® met een van de grootste verzamelingen Multiplayer-maps ooit gemaakt. Of je nu op PlayStation of Xbox speelt, je zult genieten van de gemoderniseerde versies van alle 16 releasemaps van het originele Modern Warfare® 2 (2009) met nieuwe speltypen en gameplayfuncties. Na de release kun je ook uitkijken naar 12 gloednieuwe Core 6v6-maps om je vaardigheden te testen.

Overleef en Strijd Tegen Hordes Zombies op PlayStation en Xbox

Vorm voor het eerst ooit een team met anderen om te overleven en te vechten tegen enorme hordes ondoden in de grootste Call of Duty® Zombies-map ooit. Of je nu op PlayStation of Xbox speelt, ontdek een nieuw verhaal over Treyarch Zombies in Modern Warfare® Zombies (MWZ) met missies, Core Zombies-functies en geheimen.

Bereid je voor op een onvergetelijke reis in de wereld van Call of Duty®: Modern Warfare® III, ongeacht of je een PlayStation- of Xbox-fan bent. Ontdek onze selectie, pre-order je favoriete editie en maak je klaar om de strijd aan te gaan tegen de ultieme dreiging! 💣🎮

Nu kopen