Ikwiltegoed.nl

Blizzard abonnementen

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PC World of Warcraft 

Een zeer populaire game voor de PC is World of Warcraft (WoW). De online game werd voor het eerst uitgebracht in 1994 door Blizzard Entertainment onder de naam Orcs and Humans. Om zoveel mogelijk uit de game te halen, gebruik je een Blizzard WoW 60 dagen giftcard. Deze schaf je natuurlijk aan bij Ikwiltegoed.nl. Ook ben je voor een Blizzard giftcard bij ons aan het juiste adres.

Wat is World of Warcraft?

World of Warcraft is een massively multiplayer online role-playing game (MMORPG). Dit is een genre in de gamewereld waarin een grote groep gamers online met elkaar kan spelen. Om die reden is de game zo populair. Doordat de spelers online gezamenlijk avonturen kunnen beleven, blijf je maar doorgaan en is het soms moeilijk om te stoppen. Toen de game in 1994 uitkwam, bestond de wereld waarin World of Warcraft zich afspeelt uit twee gebieden: Eastern Kingdom en Kalimdor. Door de jaren heen creëerde Blizzard steeds meer uitbreidingen voor de game.

Uitbreidingen van World of Warcraft

Door het grote succes van World of Warcraft bracht Blizzard de afgelopen jaren verschillende uitbreidingen uit. In 2020 verscheen de achtste uitbreiding al: Shadowlands. Eerder verscheen in 2018 Battle for Azeroth en in 2014 Warlords of Draenor. De uitbreidingen voegen extra gebieden, personages en monsters toe aan de standaard game.

World of Warcraft kun je gratis spelen, maar je bent dan wel relatief beperkt. De wereld ligt dan maar beperkt aan je voeten. Daarnaast kun je niet uit alle personages kiezen en zie je dus maar een klein deel van de wondere wereld van World of Warcraft. Hoe kun je wel alles uit de game halen? Dit kan door een World of Warcraft 60 dagen abonnement te kopen. Hierdoor kan je de game zonder de beperkingen voor 60 dagen spelen.

Naast de World of Warcraft 60 dagen giftcard koop je een Blizzard giftcard. Omdat World of Warcraft onderdeel van Blizzard is, kun je de Blizzard giftcard gebruiken om World of Warcraft of een van de uitbreidingen te kopen. Je kunt de giftcard ook gebruiken voor je abonnement op World of Warcraft.    

World of Warcraft 60 dagen giftcard kopen bij ikwiltegoed.nl

Een World of Warcraft 60 dagen giftcard koop je natuurlijk bij Ikwiltegoed.nl. Je koopt bij Ikwiltegoed.nl snel, makkelijk en veilig een giftcard voor jezelf of als cadeau voor je vriend of vriendin. Zo kun je samen genieten van de extra voordelen in de game.

Voor de aanschaf van een Blizzard WoW 60 dagen giftcard is geen creditcard vereist. Ga naar blizzard.com/code om je code in te wisselen. Vervolgens creëer je een nieuwe Blizzard account of log je in. Daarna vul je jouw pincode nog even in en that’s it!

Al binnen één enkele minuut krijg je de code veilig en snel op je scherm en in je mailbox. Je kan dus snel starten met het uitbouwen, vergroten en verdiepen van jouw World of Warcraft-ervaring. Niet wachten, gewoon doen.

Op zoek naar andere gamecards? Bij Ikwiltegoed.nl bieden we heel veel soorten aan. Ga voor PlayStation, Xbox, Nintendo, Steam, Roblox, Origin of Riot Games gamecards!