Ikwiltegoed.nl

Blizzard

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Blizzard giftcard kopen bij Ikwiltegoed.nl 

Zoek je naar een Blizzard giftcard? Koop het snel en eenvoudig online bij Ikwiltegoed.nl. Na het bestellen van je Blizzard giftcard ontvang je de code binnen een mum van tijd! Vervolgens kun je dit digitale geld uitgeven aan jouw favoriete games. Er zijn Blizzard cards beschikbaar met diverse bedragen erop. Zo kun je Blizzard giftcards kopen van 20 euro of 50 euro! Dus kies je kaart en start gaming! 

Wat is een Blizzard giftcard? 

Houd je van gamen? Dan ken je Blizzard Entertainment, zo simpel is het. Met de Blizzard giftcard koop je digitaal tegoed waarmee je vervolgens aankopen kunt doen op Battle.net. Dit is de online dienst van Blizzard Entertainment. Blizzard ontwikkelt games voor verschillende platforms zoals: Playstation en Xbox. Toch zijn de meeste games gericht op Windows en OS X. De online gaming ervaring van Blizzard is enorm. Want met een Blizzard giftcard kun je alle kanten uit. Wil je Word Of warcraft tokens? Geen Probleem! Het nieuwste uitbreidingspakket van Diablo III? Eitje. In-game content voor Hearthstone? Maar natuurlijk. Waar ga jij je Blizzard giftcard voor gebruiken? 

Blizzard Entertainment investeert graag in haar fans

De sinds 1991 bestaande developer is een autoriteit op het gebied van MMO, dat hebben ze inmiddels wel bewezen. Blizzard Entertainment zet al sinds de early years in op een bijzonder intense gaming ervaring. Maar de hoeksteen van Blizzard Entertainment is altijd gericht op diepgang. Dat blijkt uit de vele uitbreidingspakketten van World of Warcraft (1994) en Diablo (1996). Deze strategie is al jaren goed voor een sterke basis trouwe fans die telkens halsreikend uitkijken naar nieuwe uitbreidingen. Blizzard investeert graag in haar trouwe groep fans. Gelukkig maar.

Speel de gaafste spellen met een Blizzard giftcard 

Op Battle.net zijn er dus tal van kicken games te vinden! Om jou de weg wijs te maken sommen we alle games nog even op waar een Blizzard giftcard toegang tot geeft: 

Hoe snel ontvang ik mijn Blizzard giftcard? 

Je ontvangt je Blizzard giftcard direct nadat je de aankoop voltooid hebt op Ikwiltegoed.nl. Wissel je code in op Battle.net en je product wordt meteen geactiveerd. It’s game on! Tevens is de Blizzard giftcard het leukste cadeau voor de meeste plezier! 

Hoe kan ik mijn Blizzard giftcard inwisselen?

Wissel de Blizzard giftcard binnen een mum van tijd in op de website van Battle.net of de Battle.net App: 

Wissel in op de website:

  1. Surf direct naar blizzard.com/code

  2. Log in of maak gratis een account aan

  3. Voer jouw code in!

Wissel in in de app:

  1. Ga naar games

  2. Tik op de knop ‘Redeem a code’

  3. Voer jouw code in! 

Stop reading, start gaming met een Blizzard giftcard! 

Natuurlijk ben je hier niet om nog meer informatie over de Blizzard giftcard te lezen. Je bent hier omdat je wilt gamen. Dus waar wacht je nog op? Kies jouw Blizzard giftcard en speel jouw favoriete game! Ben je op zoek naar een andere gamecard? Ook dan ben je bij Ikwiltegoed.nl aan het juiste adres! Wij bieden naast Blizzard giftcards ook PlayStation, Xbox, Nintendo, Steam, Roblox, Origin en Riot Games giftcards aan!