Ikwiltegoed.nl

Koop EA Sports FC 24 voor PlayStation

Koop EA Sports FC 24 voor Xbox

FC-Punten nodig?

🎮 Welkom bij EA SPORTS FC™ 24

Bij Ikwiltegoed.nl nemen we voetbal serieus, en daarom zijn we verheugd om je mee te nemen naar een geheel nieuw tijdperk voor The World's Game. EA SPORTS FC™ 24 levert een voetbalervaring die zijn weerga niet kent, met meer dan 19.000 volledig gelicenseerde spelers, meer dan 700 teams en meer dan 30 competities die samenkomen voor de meest authentieke en opwindende voetbalervaring die ooit is gecreëerd. Hier is wat je kunt verwachten:

🟢 Standard Edition Voordelen:

- 🌟 Coverster Leenspeleritem (10 Wedstrijden): Betreed het veld met een echte ster en ervaar het spel als nooit tevoren.

- 👫 2 Ambassadeur-Leenspelerkeuze-items: Kies uit een selectie van ambassadeurs, ongeacht je geslacht, en domineer het veld voor 5 wedstrijden.

- ⚽ Ontgrendelde PlayStyles-locatie in Clubs: Pas je speelstijl aan en word de meester van je eigen spel.

- 🧑‍🤝‍🧑 Extra Persoonlijkheidspunten voor Spelers in Spelerscarrière: Maak je spelers uniek en streef naar grootsheid.

- 🎓 5-Sterren Coach Beschikbaar in Managerscarrière: Kies een topcoach om je team naar de overwinning te leiden.

🔵 Ultimate Edition Voordelen:

- 🚀 Tot 7 dagen Early Access: Begin al op 22 september te spelen en toon je vaardigheden voordat anderen kunnen instappen.

- 💎 4600 FC-punten: Versterk je team en word een ware kampioen.

- 👟 Exclusieve Nike-campagne in Ultimate Team™ (22-29 september): Betreed een wereld vol exclusieve content en uitdagingen.

- ⚽ Nike Ultimate Team™-campagneleenspeleritem (24 Wedstrijden): Betreed het veld als een professional, aangedreven door Nike.

- 👕 Nike x EA SPORTS FC™ Ultimate Team™-tenue: Speel in stijl met dit opvallende tenue.

- 🌟 Niet-verhandelbaar Team of the Week 1 Ultimate Team™-speleritem: Voeg een onvergetelijke ster toe aan je team.

- 🎁 Plus alle Standard Edition-bonussen: Ontvang ook alle geweldige bonussen van de Standard Edition.

En dat is nog niet alles! Als je speelt vóór 1 november, verdien je de prestigieuze Oprichter-status, waarmee je je naam voor altijd in de geschiedenis van EA SPORTS FC™ 24 kunt graveren.

Baanbrekende technologieën

Of je nu een PlayStation- of Xbox-gamer bent, EA SPORTS FC™ 24 is beschikbaar op beide platforms. Deze game introduceert baanbrekende technologieën om de wedstrijd naar een hoger niveau te tillen:

- HyperMotionV: Dit legt de wedstrijd vast zoals hij daadwerkelijk wordt gespeeld, met gegevens van meer dan 180 professionele heren- en dameswedstrijden voor ongeëvenaard realisme.

- PlayStyles geoptimaliseerd door Opta: Hiermee krijgen atleten diepgang, met gegevens van Opta en andere bronnen die worden omgezet in kenmerkende vaardigheden die het realisme en de individualiteit van elke speler versterken.

- Verbeterde Frostbite™ Engine: Deze engine brengt The World's Game tot leven met verbluffende details en maakt elke wedstrijd meeslepender dan ooit.

Verder kun je clublegendes ontwikkelen, spelers perfectioneren met de gloednieuwe Ultimate Team™ Evolutions en damesvoetballers naast de heren op het veld verwelkomen om je droomelftal samen te stellen. Schrijf je eigen verhaal in Managers- en Spelerscarrière en ga met vrienden het veld op dankzij cross-play in Clubs en VOLTA FOOTBALL™.

EA SPORTS FC™ 24 vertegenwoordigt het volgende hoofdstuk in een opwindende toekomst van het voetbal. En vergeet niet, dit spel bevat optionele in-game aankopen van virtuele valuta waarmee je virtuele in-game items kunt kopen, inclusief een willekeurige selectie virtuele in-game items. ⚽🎮✨

Kies jouw editie, pre-order nu en maak je klaar om te schitteren op het virtuele veld van EA SPORTS FC™ 24!

Twijfel niet, koop nu