Ikwiltegoed.nl

88Mobile

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Beltegoed 88Mobile

Ervoor zorgen dat mensen goedkoop naar het buitenland kunnen bellen, dat is wat 88Mobile wilt. Vandaar dat ze een aantrekkelijke provider zijn voor mensen die met het buitenland willen bellen. Gezien de sterke connecties met China, kun je via 88Mobile vooral met connecties in China goedkoop bellen. Bij ons kan je terecht voor 88Mobile beltegoedkaarten ter waarde van 10 en 25 euro. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat is 88Mobile?

88Mobile is een provider met een Chinese achtergrond. In China staat de nummer 8 voor geluk en blijdschap en wordt 88 gezien als het meest gelukkige getal. Dit is hoe 88Mobile aan haar naam komt, hun doel is om zoveel mogelijk vreugde te brengen aan hun klanten. 88Mobile maakt gebruik van de altijd betrouwbare T-Mobile netwerk, zo weet je dat je als klant in veilige handen bent wanneer je 88Mobile gebruikt.

Wat biedt 88Mobile aan?

Het prettige aan 88Mobile als provider, is dat je in tegenstelling tot veel andere providers niet te maken hebt met een starttarief. Hierdoor ben je voor een belletje van een paar minuten niet gelijk onnodig veel geld kwijt. Daarnaast hanteren ze ook nog eens een laag tarief van 8 cent per minuut naar vaste – en mobiele nummers en betalen 88Mobile gebruikers onderling maar 3 cent per minuut. Daarnaast heeft 88Mobile een goede bereikbaarheid én een internationale klantenservice.

Waarom zou ik 88Mobile gebruiken?

Als je opzoek bent naar lage tarieven, voor zowel in het binnen- als buitenland, is 88Mobile de toegewezen provider voor jou. Het is vooral de ideale provider als je graag wilt bellen naar familie of vrienden in China, gezien hun tarief van 5 cent per minuut. Bij ikwiltegoed.nl kun je terecht voor een directe levering van je beltegoed, zo ben je in een mum van tijd aan het bellen en sms’en met de familie in het buitenland.

88Mobile kopen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw 88Mobile beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget. Wanneer je je gewenste bedrag voor je 88Mobile beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!