Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

FIFA 23 pre-orderen? Zo doe je dat

FIFA 23 pre-orderen? Zo doe je dat

Eindelijk, het is zover. Vanaf nu kun je FIFA 23 pre-orderen! In het blog van twee weken geleden kon je al lezen dat het eraan zat te komen, maar er was officieel nog niets bekend. Dat is nu wel anders! EA heeft namelijk laten weten wat je allemaal kunt verwachten in FIFA 23. En geloof ons, dat is een hele hoop! Maak je ziekmelding maar vast in orde voor de 30e (of 27e) van september, want jij wil die dag niets anders dan FIFA 23 spelen.

Wat is er nieuw in FIFA 23?

Het heeft lang geduurd, maar het is eindelijk zo ver. Cross-play komt naar FIFA. Lang hebben we er op moeten wachten. Het schijnt dat ze zelfs in de Middeleeuwen al aan het wachten waren. Games als Fortnite en Call of Duty gingen FIFA al voor in het succesvol uitrollen van cross-play. Vanaf FIFA 23 kun jij dus ook tegen je neefje gamen die een Xbox Series X/S heeft (want jij hebt een PlayStation 5 natuurlijk).

Tja, die zin hierboven verraadt het al: cross-play komt alleen naar de next-gen consoles. Hippe naam voor de Xbox Series X/S en PlayStation 5. Maar speel jij nog op de Xbox One of de PlayStation 4, dan moeten we je teleurstellen. Geen cross-play voor jou. Gelukkig komen er genoeg andere nieuwe features naar FIFA 23.

In november wordt de World Cup verwacht op FIFA 23. Het WK start op 21 november en de World Cup zal waarschijnlijk kort daarvoor uitkomen. Pre-order je de Ultimate Edition voor 21 augustus? Volgens EA ontvang je dan op 11 november een World Cup FUT Held. Deze datum zou wellicht dus ook de releasedatum kunnen zijn van de World Cup-mode.

Piemonte Calcio wordt weer vervangen door het officiële Juventus, maar daartegenover staat dat de Mexicaanse en Japanse competitie verdwijnen uit de game. Heel erg jammer, toch? Daarnaast gaat er een gerucht dat de vijfde Engelse competitie toegevoegd gaat worden aan de game. En de Keuken Kampioen Divisie? Die helaas niet. Ik blijf het een rare keuze vinden, zo’n wereldcompetitie niet toevoegen aan de game.

Pre-orderbonussen FIFA 23

Net zoals afgelopen jaar brengt EA twee verschillende versies van FIFA uit. Dit zijn de Standard Edition en de Ultimate Edition. Het grote verschil in deze twee edities zit hem in de pre-orderbonussen die je ontvangt. Ga jij dit jaar voor de Standard Edition van FIFA 23? Dan kan jij deze pre-orderbonussen verwachten:

  • Team van de Week 1-speler (niet-verhandelbaar)

  • Kylian Mbappé-leenspeler (5 wedstrijden)

  • Leenspelerkeuze FUT Ambassadeur (Son, Vinícius Júnior of Davies voor 3 wedstrijden)

  • Carrière Talent van eigen bodem

Wil jij FIFA 23 met een knaller beginnen? Ga dan voor de Ultimate Edition. Je ontvangt hier de volgende pre-orderbonussen voor:

  • FIFA World Cup FUT Held-speler (alleen bij pre-order voor 21 augustus, niet-verhandelbaar)

  • 3 dagen Early Access (spelen vanaf 27 september)

  • Ones to Watch-speler (niet-verhandelbaar)

  • 4600 FIFA Punten

  • Alle bonussen van de Standard Edition

Hoeveel kost FIFA 23?

Uiteraard zijn er verschillen in de prijs. Dit hangt af van welke versie je kiest of op welke console je speelt. De Standard Edition kost €59,99 op de PlayStation 4 en Xbox One. Op de PlayStation 5 en de Xbox Series X/S kost het €69,99. Ga je voor de Ultimate Edition? Dan kost het voor iedere console €99,99.

Zo pre-order je FIFA 23 via Ikwiltegoed

Wil jij FIFA 23 pre-orderen? Snappen we. En wil je daarnaast je favoriete ondernemers steunen? Snappen we nog beter. Pre-order FIFA 23 via Ikwiltegoed! Je haalt bij ons eenvoudig tegoed voor de PlayStation of Xbox. Leg jouw gewenste hoeveelheid tegoed in het winkelmandje, reken af, claim je tegoedpunten en verzilver de direct geleverde code op je console!

Nadat je de code verzilverd hebt, kun je FIFA 23 pre-orderen in de digitale Store van jouw console. FIFA 23 komt op 30 september uit. Het is dan direct mogelijk om het spel te downloaden en daarna te spelen. De pre-orderbonussen ontvang je dan ook. Wil je de Ultimate Edition? Dan heb je tot en met 26 september de tijd om te pre-orderen, want vanaf 27 september kun je dan al spelen.

Pre-order jij de Ultimate Edition voor 21 augustus? Dan heb jij recht op een FIFA World Cup FUT Held. Deze ontvang je echter pas op 11 november. Dit heeft ermee te maken dat rond deze datum de World Cup-modus waarschijnlijk speelbaar wordt. Door FIFA 23 al vroeg te pre-orderen, heb je daar dus in de herfst nog profijt van! Ooit een betere langetermijninvestering gezien? Wij niet.

Wacht niet langer, pre-order FIFA 23 nu!

Overtuigd? Haal dan nu jouw tegoed voor de PlayStation of Xbox en pre-order FIFA 23 in de Store! Je zult er geen spijt van krijgen, dat beloven we. O ja, mocht de Weekend League in FIFA 23 weer voor veel kapotte controllers zorgen, je weet Gamekoning te vinden! Koen kan niet wachten om nieuwe controllers jouw kant op te sturen.