Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Ikwiltegoed cadeaukaart: voor ieder wat wils!

Ikwiltegoed cadeaukaart: voor ieder wat wils!

Jarige mensen betekent meestal: een feestje, lekker eten en gezelligheid met vrienden of familie. Je zou zeggen, alleen maar leuk al die verjaardagen. Maar je zult voor je vrienden en familie ook een leuk cadeau moeten kopen. Dan zit ik vaak in een dilemma. Geld geven is net te saai, maar een cadeau kopen is weer te risky, want je weet nooit zeker of het cadeau zal bevallen. Het is eigenlijk best wel een gedoe. 

Dé oplossing

Een tijd geleden kwam ik ineens dé oplossing tegen: een gift card van Ikwiltegoed.nl! Een PlayStation cadeaukaart of Xbox cadeaukaart is ideaal, want bijna al mijn vrienden hebben wel één van de twee consoles in huis. Niet alleen voor mijn vrienden, maar ook voor mijn vriendinnen en ouders zijn er leuke gift cards verkrijgbaar. Zo verkoopt Ikwiltegoed.nl ook gift cards die los staan van games, bijvoorbeeld Pathé Thuis tegoed en Spotify tegoed. Zelf was ik een tijdje terug dus nog niet zo bekend met het fenomeen ‘gift cards’ maar ik ben erg blij dat ik dit nu ontdekt heb. Voor de mensen die net als ik vroeger niet goed weten wat een gift card nou precies is en wat je ermee kan: lees verder en er gaat een wereld voor je open!

Dus… wat is een giftcard?

Simpel gezegd is een gift card de moderne versie van een cadeaukaart. Deze gift card is net als de cadeaukaart in te wisselen voor een bepaald product of een bepaalde dienst. Met een Playstation gift card ter waarde van €20,00 kun je vervolgens in de online Playstation store bijvoorbeeld een spel kopen van €20,00 of minder.

Het is een perfecte oplossing wanneer je wél weet wat je wilt geven, maar wanneer je niet weet aan wat of waar de ontvanger het cadeau wilt besteden. Je beste vriend is bijvoorbeeld gek op gamen, speelt Fifa, Fortnite, Minecraft, en allerlei andere games. Dan is de keuze snel gemaakt dat je hem een game cadeau wilt geven. Maar dan zit je nog steeds met de keuze welk spel je hem geeft. De gift card biedt hiervoor een oplossing. Je kiest bij Ikwiltegoed.nl namelijk gewoon de kaart die bij jouw idee past. Hiermee kunnen je vrienden niet alleen spellen kopen, maar ook game extensies. Hierdoor laat je keus volledig bij de ontvanger van het cadeau waardoor je hem of haar zeker niet teleurstelt!

Waarom bestellen via Ikwiltegoed.nl

De reden waarom ik mijn giftcards koop bij ikwiltegoed.nl, is dat ze hier werken met een uniek kortingssysteem waardoor ik voor de beste prijs mijn gift cards koop. Daarnaast kan ik ook sparen voor korting. Er wordt gewerkt met een loyaliteitsprogramma waarmee ik punten kan verzamelen om korting te scoren bij mijn volgende aankoop. Dus ben je al overtuigd? Ik denk dat jij de komende tijd geheel stressloos naar verjaardagen gaat!

Dit blog is ingestuurd door een klant.