Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Waar kun je een paysafecard voor gebruiken?

Waar kun je een paysafecard voor gebruiken?

De online variant van het contant betalen? paysafecard. Het is een anonieme prepaid betaalmethode, waardoor jij bij veel webshops ook kan afrekenen zonder iDEAL of een creditcard te gebruiken! Bij een aanbieder, zoals Ikwiltegoed, schaf jij een 16-cijferige PIN-code aan, waar een bepaald tegoed aan verbonden is. Er zijn vier mogelijkheden: een tegoedwaarde van 10, 25, 50 en 100 euro. Ben jij dus van plan een nieuwe Lamborghini te kopen met paysafecards? Eerst een dealer vinden die dit accepteert. Dan heel veel paysafecards kopen bij ons. Win-win.

Wat is het voordeel van paysafecard?

Het grootste voordeel van paysafecard is dat je volledig anoniem blijft tijdens het aankoopproces met een paysafecard. Er worden namelijk geen bankgegevens gekoppeld aan de kaart. Deze blijven veilig, daarom ook het ‘paysafe’ in de naam. Vandaar ook dat het de online variant van contant betalen wordt genoemd. Het briefje van vijf euro wat jij aan de caissière geeft in de supermarkt zal ook nooit meer aan jou gekoppeld worden. Of je zet je handtekening erop, dan misschien wel.

Waar kan je betalen met een paysafecard?

paysafecard staat niet alleen bekend als veilig betaalmiddel. Het is namelijk ook een universeel betaalmiddel. De paysafecard is bij talloze online shops te besteden, waaronder ook bij de grootste webshops als Amazon, Alibaba en Zalando. Het wordt daarnaast veel gebruikt om gamecards, abonnementen of downloads aan te schaffen. Dit varieert van online casino’s tot datingapps en van gamecards tot entertainment.

Hoe oud moet je zijn om een paysafecard te kunnen kopen?

De genoemde mogelijkheden hierboven verklappen het eigenlijk al: je moet minimaal 18 jaar oud zijn om een paysafecard te kunnen kopen en te verzilveren. Logisch, toch?

Een paysafecard-account aanmaken

Verschillende paysafecards gekocht en wil je deze samenvoegen tot één tegoed? Het is mogelijk om een account aan te maken op de website van paysafecard. Hier kun je de codes van je gekochte kaarten invoeren en zo tot het totale tegoed komen. Het is vervolgens ook eenvoudig mogelijk om hiermee te betalen. Wanneer je wat in een webshop wilt aanschaffen, log je in bij paysafecard in plaats van het invoeren van de PIN-code. Zeg nou eerlijk, ze hebben overal gedacht.

Tegoed van paysafecard overmaken naar je bankrekening

Heb je een paysafecard-account aangemaakt waar nog tegoed op staat en wat je niet meer wilt gebruiken? Je kan het altijd overmaken naar je eigen bankrekening! Helaas betaal je hier wel €7,50 transactiekosten voor. Dus wilde je even snel wat overmaken om een Pathé Thuis-tegoedkaart te kopen bij Ikwiltegoed? (aanrader trouwens) Dan kan je beter de reserves op je spaarrekening aanspreken!  

Koop nou die paysafecards bij Ikwiltegoed!

Uiteraard biedt Ikwiltegoed ook paysafecards aan. Had je anders verwacht dan? Anoniem, dus volledig veilig, online betalen. Perfect. Kopen die dingen. Dus klik deze pagina nu weg en haal die paysafecards! See you in the ‘bedankt voor je bestelling’ screen.