Ikwiltegoed.nl

Overige Xbox add-ons

Xbox

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

De Xbox Add-ons van Ikwiltegoed

Bij Ikwiltegoed kun je niet alleen terecht voor de nieuwste Xbox-games, maar ook voor verschillende add-ons die je gaming-ervaring nog verder kunnen verbeteren. Zo zijn er bijvoorbeeld de Overwatch 2 Watchpoint-pakket en Cuphead - The Delicious Last Cource add-ons beschikbaar.

Het Overwatch 2 Watchpoint-pakket

Het Overwatch 2 Watchpoint-pakket bevat verschillende exclusieve items, waaronder epische skins en sprays. Deze items zijn speciaal ontworpen voor Overwatch 2 en zullen je personages nog unieker maken. Daarnaast bevat het pakket ook 5 loot boxes, waarmee je willekeurige items kunt verdienen.

Cuphead - The Delicious Last Cource

Cuphead - The Delicious Last Cource is een uitbreiding op de populaire game Cuphead. Deze uitbreiding bevat nieuwe levels, vijanden en bazen om te verslaan. Ook worden er nieuwe wapens en vaardigheden geïntroduceerd om je personage nog krachtiger te maken.

De Xbox giftcard bij Ikwiltegoed

Naast deze add-ons is het bij Ikwiltegoed ook mogelijk om Xbox giftcards te kopen. Met deze giftcards kun je aankopen doen in de Xbox Store, waaronder games, add-ons en andere digitale content. Zo kun je altijd de nieuwste games en add-ons kopen, zonder dat je daarvoor naar een fysieke winkel hoeft te gaan.

Het kopen van een Xbox giftcard is ook een ideaal cadeau voor vrienden of familie die een Xbox hebben. Zo kunnen zij zelf bepalen welke game of add-on ze willen kopen en hebben ze altijd iets om naar uit te kijken. Bij Ikwiltegoed kun je kiezen uit verschillende bedragen voor de Xbox giftcards, zodat je altijd een bedrag kunt kiezen dat bij jouw budget past.

Kortom, bij Ikwiltegoed kun je niet alleen terecht voor de nieuwste Xbox-games, maar ook voor verschillende add-ons die je gaming-ervaring nog verder kunnen verbeteren. Daarnaast kun je bij Ikwiltegoed ook Xbox giftcards kopen, zodat je altijd de nieuwste games en add-ons kunt kopen in de Xbox Store. En als cadeau voor vrienden of familie met een Xbox zijn deze giftcards ook een fantastisch idee!

Sparen voor korting bij Ikwiltegoed

Als je op zoek bent naar een handige en voordelige manier om Xbox-games en add-ons te kopen, dan is Ikwiltegoed een goede keuze. Bij Ikwiltegoed kun je niet alleen terecht voor de nieuwste Xbox-games en add-ons, maar je krijgt bij elke aankoop ook tegoedpunten.

Deze tegoedpunten kun je bij je volgende bestellingen inwisselen voor korting. Dit betekent dat je bij elke aankoop die je doet bij Ikwiltegoed, je automatisch spaart voor korting op je volgende aankoop. Zo kun je dus steeds voordeliger Xbox-games en add-ons kopen.

Het inwisselen van de tegoedpunten is heel eenvoudig. Bij het afrekenen van je bestelling kun je aangeven hoeveel tegoedpunten je wilt inwisselen voor korting. Vervolgens wordt de korting automatisch verrekend met het totaalbedrag van je bestelling.