Ikwiltegoed.nl

Sony

Sony PC-games

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

PC games bij Ikwiltegoed

Bij Ikwiltegoed kan je nu ook terecht voor verschillende PC games. Van actie-avonturen tot simulaties en strategieën, er is voor iedereen wat. Ben je toch opzoek naar een ander spel? Geen probleem joh! Dankzij de Ikwiltegoed Steam giftcard doe je gemakkelijk aankopen in de Steam Store. Hier staan duizenden games, die klaar zij om gespeeld te worden!

Bij Ikwiltegoed is het mogelijk om de onderstaand PC games direct te kopen:

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Een van de populaire games die je bij Ikwiltegoed kunt kopen is Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. Dit is een actie-avontuur waarin je de rol op je neemt van de nieuwe Spider-Man, Miles Morales, en de stad New York beschermt tegen criminelen.

Horizon Zero Dawn™ Complete Edition

Een andere aanrader is Horizon Zero Dawn™ Complete Edition. Dit is een actie-RPG die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld waarin mensachtige stammen leven naast machine-beesten. Als jager en verkenner, Aloy, is het aan jou om de mysteries van deze wereld op te lossen.

Sackboy™: A Big Adventure

Sackboy™: A Big Adventure is een platformer waarin je de rol opneemt van de bekende held Sackboy en een wereld vol avontuur verkent.

Marvel's Spider-Man Remastered

Marvel's Spider-Man Remastered is een verbeterde versie van de oorspronkelijke game, met verbeterde graphics en gameplay-verbeteringen.

The Last of Us™ Part I

The Last of Us™ Part I en The Last of Us™ Part I - Deluxe Edition zijn actie-avonturen die zich afspelen in een post-apocalyptische wereld waarin je de rol opneemt van Joel en Ellie en hun reis doorheen een gevaarlijke wereld vol overlevingsuitdagingen.

UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection

UNCHARTED™: Legacy of Thieves Collection is een verzameling van de Uncharted-games, waarin je de avonturen van Nathan Drake volgt terwijl hij op zoek gaat naar verloren schatten en geheimen ontrafelt.

Returnal™

Returnal™ is een actie-avontuur waarin je de rol opneemt van een astronaut die gevangen zit in een oneindige tijdslus op een vreemde planeet.

Steam giftcard

Naast deze games kun je bij Ikwiltegoed ook Steam tegoed kopen. Hierdoor kun je heel gemakkelijk talloze andere games kopen in de Steam store en het aanbod aan games verder uitbreiden. Dus waar wacht je nog op? Start met spelen!