Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Alles wat je moet weten over de Xbox cadeaukaart!

Alles wat je moet weten over de Xbox cadeaukaart!

De cadeaukaart voor de Xbox: het zijn geen gewone gift cards. Het is een mega flexibele gift card die je voor oneindig veel doeleinden kunt gebruiken en in een grote variatie aan bedragen kunt aanschaffen! Ook goed om te weten: onze Xbox cadeaukaart codes werken op alle consoles; dus ook op de nieuwe Xbox Series X en Xbox Series S! Daarnaast kun je jouw Xbox cadeaukaart ook besteden in de Microsoft Store, aangezien Microsoft de eigenaar is van Xbox. Je kunt er niet alleen games mee kopen maar ook betalen voor apps, de nieuwste films en nieuwste televisieseries. Daarnaast kun je zelfs accessoires en apparaten kopen met je tegoed! Veel mensen vergeten dat Microsoft een enorm bedrijf is met een groot aanbod aan producten: van Surface-accessoires tot Xbox- en Pc-accessoires.

Wat is een Xbox cadeaukaart?

Om mee te beginnen: een Xbox cadeaukaart is hetzelfde als Xbox tegoed. De gift card is namelijk een prepaid cadeaukaart die je online kunt inwisselen voor tegoed op je Xboxaccount. Deze cadeaukaart is dus een ideale manier om de allernieuwste games uit de Microsoft Store te kopen!

Wanneer je aan de late kant bent voor het kopen van een cadeau (zoals de meeste mensen) is de Xbox cadeaukaart perfect! Zelfs wanneer je vijf minuten van tevoren pas beseft dat je een verjaardag van een van je vrienden hebt (side note: kun je echt niet maken), heb je de Xbox cadeaukaart nog makkelijk op tijd binnen! In no time ontvang jij je Xbox One cadeaukaart, Xbox Series X cadeaukaart of Xbox Series S cadeaukaart namelijk al in je mail! Nog een voordeel: de Xbox giftcard heeft geen vervaldatum. Conclusie: het is perfect voor eigen gebruik of als cadeau!

Hoe werkt een Xbox cadeaukaart?

Je hebt een Xbox cadeaukaart in bezit, wat nu? Of je nou een fysieke cadeaukaart hebt of een online gift card, beide komen met een 25 tekens lange code. Om jouw Xbox cadeaukaart code in te wisselen, zorg je eerst dat je bent ingelogd met het account waarmee je de code wilt activeren. De eerst stap is om naar de guide te gaan door op de Xbox-knop te drukken. Daarna selecteer je ‘Home’ en klik je op ‘Store’. Vervolgens zie je tussen de tabbladen ‘Gebruik een code’. Wanneer je hierop klikt zal je de optie krijgen om jouw code in te voeren. Doe dit zorgvuldig want we weten allemaal dat overtypen nooit in één keer goed gaat. Tot slot selecteer je ‘Volgende’ om de code te bevestigen Gelukt? Dan staat het tegoed van jouw Xbox cadeaukaart op je account. Have fun!

De Xbox cadeaukaart ook voor de Xbox Series X en Xbox Series S

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal al wel weten, heeft Microsoft dit najaar twee nieuwe Xbox Series uitgebracht: De Xbox Series X en de Xbox Series S. De eerstgenoemde, de Xbox Series X, is razendsnel en muisstil! De krachtige hardware zorgt voor minder laadtijd en zorgt daarnaast voor een verbetering van de visuele mogelijkheden en spelprestaties. De Xbox Series S is een kleinere, goedkopere console dan de X. Deze console levert wat in op grafische gebied, maar qua snelheid is hij bijna hetzelfde!

Hoewel er voorlopig geen nieuwe, exclusieve Xbox Series-X|S games op de markt komen, zien de spellen er wel heel erg vet uit op de nieuwe Xbox consoles: de speciaal geoptimaliseerde games hebben in-game lichten, schaduwen en reflecties, waardoor de games er erg gaaf uitzien. Een ander pluspunt is dat niet alleen de nieuwe, maar ook de oude games beter werken en sneller laden op de Xbox Series X|S.

De Series X console is een zeer gewild product op het moment dus misschien wacht jij nog wel tot jij je bestelling kunt plaatsen… Of heb jij toch die felbegeerde nieuwe Xbox console al in handen kunnen krijgen? Goed nieuws: onze Xbox cadeaukaarten zijn geschikt voor beide consoles: de Xbox Series X en Xbox Series S! Een aparte Xbox Series X|S komt er dus niet, want de Xbox gift card codes werken op alle Xbox consoles! Heb jij jouw Xbox cadeaukaart dus al een tijdje in bezit? Geen probleem want deze kun je gewoon inruilen op jouw nieuwe console!

Verschil Xbox cadeaukaart en Xbox Live cadeaukaart

Het is goed om te weten dat de Xbox cadeaukaart niet gebruikt kan worden om een Xbox abonnement aan te schaffen. Zoals de naam al zegt, is de gift card in eerste instantie namelijk bedoeld als geschenk. Met de Xbox Live cadeaukaart kun je daarentegen wel een abonnement activeren. Met dit deze gift card kun je voor een vooraf bepaalde duur een Xbox abonnement activeren. Met de gift card kun je vervolgens tegoed toevoegen aan je abonnement, waarmee je de games, films en series etc. koopt.

Waar koop ik mijn Xbox cadeaukaart voor de beste prijs?!

Xbox cadeaukaarten zijn op veel plekken te koop, online of offline. Korting krijgen op je Xbox cadeaukaart gebeurt echter niet vaak. Daarom hebben wij, als Ikwiltegoed.nl, dit speciaal voor onze leukste, liefste klanten wél even gefixt! Het zit namelijk zo: elke tegoedpunt die jij spaart heeft een waarde van 1 eurocent en kun je bij elke bestelling inwisselen. Stel jij koopt een Xbox cadeaukaart t.w.v. (max.) 50 euro, ontvang jij 0.5% aan tegoedpunten over het aangekochte bedrag in jouw wallet. Maar wanneer jij een grotere bestelling plaatst van bijvoorbeeld tussen de 100 en 250 euro, ontvang jij 2% aan tegoedpunten over jouw aangekochte bedrag! Kijk op onze ‘Over ons’ pagina voor een uitgebreidere toelichting over hoe jij korting scoort op jouw Xbox cadeaukaart. Op Ikwiltegoed.nl zijn veel verschillende soorten Xbox cadeaukaarten verkrijgbaar; Xbox Giftcard 5 euro, Xbox Giftcard 10 euro, Xbox Giftcard 15 euro, Xbox Giftcard 20 euro, Xbox Giftcard 25 euro, Xbox Giftcard 30 euro, Xbox Giftcard 50 euro en de Xbox Giftcard 75 euro. Naast de Xbox cadeaukaart verkoopt Ikwiltegoed.nl ook Xbox abonnementen: Xbox Live Gold en Xbox Game Pass (Ultimate).

Niet zo'n Xbox fan? Misschien is deze blog over Nintendo eShop tegoed of de blog over de PlayStation cadeaukaart dan wel iets voor jou!