Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Beltegoedkaarten nu beschikbaar op de nieuwe website!

Beltegoedkaarten nu beschikbaar op de nieuwe website!

Na maandenlang eindeloos hard werk en ploeteren is het eindelijk zover: de nieuwe website is af! Wij zijn stiekem allemaal best wel heel erg trots op het eindresultaat.  De website is nu nog beter en overzichtelijker dan ooit, zodat jij nu nóg sneller een aankoop bij ons kunt doen. Zo ben jij binnen no time je code aan het verzilveren en verdienen wij nog sneller geld, dat is een win-win lijkt me toch? Ga er alvast goed voor zitten, want in deze blog introduceer ik jou onze nieuwe producten en vertel ik jou de oud en vertrouwde features die zijn meegereisd van de vorige website (hint: het heeft iets met tegoedpunten te maken).

Wat is er nieuw?

Van T-Mobile tot Lebara, en van 88Mobile tot aan KPN. Dat en nog veel meer: Ikwiltegoed heeft het allemaal. Ja, dat lees je goed, wij bieden vanaf nu ook prepaid beltegoedkaarten aan. Ik hoor jou nu al denken, wat is beltegoed nou precies? Het is vergelijkbaar met een telefoonkaart. Het is een manier om zonder vaste maandelijkse kosten alles uit je telefoon te kunnen halen. Je betaalt namelijk voor elk berichtje, belminuut en MB aan data dat je verbruikt. Zorg er wel even voor dat je de juiste kaart koopt. Er zijn namelijk verschillende soorten tegoeden beschikbaar, zoals  je standaard beltegoed of een databundel. Zou zonde zijn als je daarom je chickie niet kunt bellen omdat je een 4G bundel hebt gekocht.

Waarom wil ik beltegoed?

Een beltegoedkaart is vooral handig voor mensen die geen groot fan zijn vaste maandelijkse telefoonkosten en niet verslaafd zijn aan het verbruiken van data en gamen. Misschien wil je juist stoppen met het overtollig gebruik van je telefoon. Dan kan een beltegoedkaartje met een laag saldo jou al een heel eind verder helpen. Wil jij als ouder voorkomen dat je straks een lening moet aanvragen omdat jouw kind ver over zijn of haar bundel heen gaat? Dan is een prepaid beltegoedkaart dé ideale oplossing. Zo kunnen de kids contact opnemen met het thuisfront in geval van nood, maar streamen ze niet TikTok plat via hun data.

Dit boeit me allemaal niet, ik wil geld besparen

Gelukkig zijn we de moeilijkste niet, dat kan nog steeds! Voor de allerleukste klanten met een account, kan je nog steeds ouderwets tegoedpunten sparen. Waarschijnlijk ben je er al mee bekend, maar hierbij toch nog een overzicht:

- Elk tegoedpunt heeft een waarde van 1 eurocent. Deze is bij elke bestelling in te wisselen;
- Bij bestellingen tot €49,99 ontvang je 0,5% aan tegoedpunten op jouw account (bij een bestelling van €40,00 ontvang je 20 tegoedpunten);
- Bij bestellingen van €50,00 tot €99,99 ontvang je 1% aan tegoedpunten;
- Bij bestellingen boven de €100 ontvang je 2% aan tegoedpunten;
- Bij bestellingen boven de €250 ontvang je 2,5% aan tegoedpunten.

Ik kan me dus echt niet voorstellen dat jij dit niet wilt, maak dus snel een account aan en begin met geld besparen!

Wat bieden wij jou nog meer aan?

Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar we bieden dus nog echt veel meer producten aan. Trouwe ikwiltegoed supporters kennen ons waarschijnlijk van de PlayStation, Xbox of Nintendo kaarten. Wanneer jij de behoefte hebt om geld te splashen aan een game, dan kan je bij ons een giftcard kopen. Jij koopt bij ons de waarde die je wilt, en binnen dertig seconden heb jij de code op je beeldscherm. Ja echt, het is daadwerkelijk zo simpel als het klinkt. Als je nou ook nog eens een account aanmaakt, kan je dus ook tegoedpunten sparen en op deze manier korting krijgen op je giftcards. Nog iets, misschien dat zelfs de die hard fans onder ons dit niet eens wisten, maar je kan via ons ook Nintendo games kopen. Verder bieden we ook nog talloze andere giftcards, abonnementen en betaalkaarten aan, waarvan ik me eigenlijk niet kan voorstellen dat jij die niet wilt.

Toekomstverwachtingen

De toekomst ziet er voor jou als klant rooskleurig uit. Wij zijn nu na de launch van de website dag en nacht bezig voor jou met het zoeken van nieuwe producten die wij jou kunnen aanbieden. Ons einddoel is helder: zoveel mogelijk kwaliteit producten op onze website hebben voor onze klanten. Het wordt nog allemaal nog beter, misschien dat we binnenkort al meer producten kunnen toevoegen… Ik snap dat jij door dit nieuws waarschijnlijk moeite zal hebben met in slaap vallen vanavond maar probeer rustig te blijven. Stay tuned!

Hoe laat is het? Tijd om beltegoed te kopen

Het lijkt mij persoonlijk een vrij duidelijke gang van zaken, je bent geïntroduceerd aan onze nieuwe producten, weet hoe je geld kunt besparen en hebt een account aangemaakt. Het enige wat jou nu te wachten staat is je beltegoed bij ikwiltegoed halen. Ik moet er nu echt vandoor, word gebeld door de baas (via beltegoed, uiteraard) omdat ik niet hard genoeg werk.