Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Gratis PlayStation Plus Games van April: Sackboy, Meet Your Maker en Tails of Iron

Gratis PlayStation Plus Games van April: Sackboy, Meet Your Maker en Tails of Iron

Gratis speelplezier met de PlayStation Plus games van de maand april

De lente is aangebroken en met de zon die vaker gaat schijnen, brengt PlayStation een geweldige selectie aan gratis PlayStation Plus games voor april! Deze maand biedt een gevarieerd aanbod aan games voor zowel de PS5 als de PS4, waaronder Sackboy: A Big Adventure, Meet Your Maker en Tails of Iron. Lees verder om meer te weten te komen over deze titels en ontdek welk PlayStation Plus abonnement het beste bij jou past!

Sackboy: A Big Adventure (PS5, PS4)

Sackboy, de geliefde held uit de LittleBigPlanet-serie, is terug in een gloednieuw avontuur. In Sackboy: A Big Adventure moeten spelers hun weg vinden door een charmante, met de hand vervaardigde wereld vol kleurrijke personages en uitdagende puzzels. Met zowel solo- als coöp-modi kunnen vrienden en familie samenkomen om deze fantasierijke reis te delen. Of je nu een doorgewinterde LittleBigPlanet-fan bent of nieuw bent in de wereld van Sackboy, dit spel zal zowel jong als oud bekoren.

Meet Your Maker (PS5, PS4)

In Meet Your Maker nemen spelers de rol aan van een ambitieuze uitvinder die zijn eigen wereld moet bouwen en beschermen. Gebruik je creativiteit en vindingrijkheid om complexe machines en wapens te bouwen die je zullen helpen je doelen te bereiken en je tegenstanders te verslaan. Dit puzzel- en bouwspel is perfect voor gamers die graag hun eigen oplossingen bedenken en die niet terugschrikken voor een flinke dosis uitdaging.

Tails of Iron (PS5, PS4)

Tails of Iron is een sfeervolle, duistere RPG met een unieke artistieke stijl en een meeslepend verhaal. Spelers kruipen in de huid van Redgi, een jonge rattenvorst die moet vechten om zijn koninkrijk te heroveren van de wrede kikkerclan. Met uitdagende gevechten, een diepgaand progressiesysteem en een adembenemende wereld om te verkennen, biedt Tails of Iron een onvergetelijke ervaring voor fans van het RPG-genre.

PlayStation Plus Abonnementen

Naast de gratis games die elke maand beschikbaar zijn, zijn er verschillende soorten PlayStation Plus-abonnementen om uit te kiezen, afhankelijk van je behoeften en budget.

PlayStation Extra is perfect voor gamers die op zoek zijn naar meer dan alleen gratis games. Met dit abonnement krijg je toegang tot exclusieve kortingen, early access tot bepaalde games en extra in-game content.

Voor de ultieme PlayStation-ervaring is er PlayStation Premium, dat alles bevat wat PlayStation Extra biedt, maar met nog meer voordelen. Dit abonnement omvat een uitgebreide gamebibliotheek met honderden titels, snellere downloads en prioriteit bij klantenservice.

PlayStation gifcard

Daarnaast heeft Ikwiltegoed natuurlijk ook nog de PlayStation giftcard. Hiermee doe je gemakkelijk aankopen in de PlayStation Store of kan je in-game aankopen verrichten. Bij elke bestelling spaar je voor kortingspunten, die kunnen worden verzilverd bij je volgende aankoop. Echt ideaal!

Ook leuk als cadeau!

Of ben je opzoek naar een leuk cadeau voor een vriend of familielid? Geen probleem! Bij Ikwiltegoed kan je heel gemakkelijk een giftcard cadeau geven. Dankzij onze 'geef een giftcard cadeau' pagina. Kies de giftcard, voeg er een boodschap aantoe en bepaal zelf wanneer hij geleverd wordt!