Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Hoe werkt een PlayStation cadeaukaart?

Hoe werkt een PlayStation cadeaukaart?

Volgens Sony biedt de PlayStation cadeaukaart ‘All the entertainment, all the adventure. Always open’. Een grote belofte, maar die komt Sony ook zeker na. Wanneer je in het bezit bent van een PlayStation cadeaukaart weet je waarschijnlijk al dat jij je PS tegoed kunt uitgeven aan games. In plaats van op de fiets naar de winkel te gaan om een nieuwe game te kopen, kun je met je PlayStation cadeaukaart vanuit je luie stoel gewoon online games kopen en direct naar je console downloaden. 

Meer met een PlayStation cadeaukaart

Games zijn echter niet het enige dat je met jouw PlayStation 4 tegoed kunt doen. Wil je bijvoorbeeld je gratis PlayStationaccount upgraden tot een PS Plus account? Ook dit kan met de PlayStation cadeaukaart! Ten eerste kun je met een Plus account online multiplayer games spelen. Met een PS Plus account haal je dus alles uit jouw spellen met een multiplayer-modus en speel je tegen mensen over de hele wereld! Daarnaast kun je ook maandelijkse PS4-games downloaden, krijg je exclusieve PlayStation Store-kortingen aangeboden en héél veel cloudopslag voor gamegegevens (100GB). Conclusie: PS Plus is eigenlijk onmisbaar en een PlayStation Cadeaukaart een must voor de echte gamers. 

Een aantal potjes op rij (‘onterecht’) verloren op Fifa en ben je te gefrustreerd om te gamen? Heb je je vriendin op bezoek (a.k.a. gameverbod)? Of gewoon behoefte aan iets anders dan gamen? Goed nieuws: met je PlayStation cadeaukaart kun je namelijk ook een heleboel films en series kopen. 

Hoe activeer ik het tegoed op mijn PlayStation Cadeaukaart?

Nu je weet wat je allemaal kunt doen met je PS tegoed, is het natuurlijk handig om te weten hoe je nou eigenlijk je tegoed activeert. Lees verder om erachter te komen hoe jij jouw online kadobon voor de PlayStation kunt activeren. Als eerste ga je vanaf je PlayStation homescreen naar je de PlayStation Store. Vervolgens scroll je naar de onderkant van de zijbalk. Als het goed is zie je hier ‘Codes Inwisselen’ of ‘Redeem Codes’ staan. Wanneer je hierop klikt vul je de code van je PlayStation cadeaukaart in en selecteer je ‘Inwisselen’ en huts, je tegoed staat direct op je account, klaar om gespendeerd te worden! Helemaal kaasje toch?!

Waarom de PlayStation cadeaukaart kopen bij Ikwiltegoed?

De PlayStation cadeaukaarten zijn zowel fysiek als online verkrijgbaar. We raden het echter heel erg aan om deze PlayStation cadeaukaart online te kopen als je houdt van geld besparen. In een fysieke winkel zal je namelijk geen geld besparen omdat hier geen deals worden aangeboden. Ikwiltegoed.nl biedt daarentegen een erg toffe deal! Omdat wij jullie zo leuk vinden, werken wij namelijk met tegoedpunten: na elke bestelling krijg jij tegoedpunten in de wallet op jouw account gestort. Voor deze tegoedpunten geldt: des te groter je bestelling, des te meer tegoedpuntjes. En hoe meer tegoedpunten, hoe meer korting! Zonde om deze kans niet aan te grijpen toch? Koop dus nu jouw PlayStation cadeaukaart via Ikwiltegoed.nl! De gift cards zijn beschikbaar in verschillende bedragen: de PlayStation cadeaukaart 10 euro , de PlayStation cadeaukaart 20 euro en de PlayStation cadeaukaart 50 euro

Niet echt een PlayStation van, maar ben je meer van de Xbox? Dan is deze blog wellicht interessant voor jou. Meer fan van Nintendo? Lees dan deze blog over Nintendo eShop tegoed!