Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Waarom je Lycamobile beltegoed moet aanschaffen

Waarom je Lycamobile beltegoed moet aanschaffen

We hebben allemaal die ene tante die maar blijft praten en nooit ophangt, zelfs niet nadat je al dertien keer hebt gezegd dat je ervandoor moet. Ondertussen vrees je voor de telefoonrekening die je aan het einde van de maand moet betalen. Met Lycamobile hoef je je daar geen zorgen meer over te maken, want je kunt nu onbeperkt over koetjes en kalfjes praten (of sms’en) met je tante tegen een betaalbare prijs!

Maar wat is Lycamobile? Lycamobile is een internationale provider die gebruikmaakt van het netwerk van het best geteste 4G netwerk van KPN. Om deze reden heb je met Lycamobile dus een stabiele verbinding voor een schappelijke prijs. Lees snel verder om meer te weten te komen over de voordelen van Lycamobile, bijvoorbeeld de speciale acties.

Bundels scoren met Lycamobile

Een van de grootste voordelen van Lycamobile is dat ze voordelige bundels aanbieden, zodat je niet betaalt voor dingen die je nooit gaat gebruiken. Je kunt bij Lycamobile dus kiezen uit verschillende bundels, afhankelijk van je behoefte. Of je nu een zakelijke gebruiker bent of gewoon op zoek bent naar een betaalbare manier om verbonden te blijven met je tante, Lycamobile heeft altijd een passende oplossing.

Maar wat nou als je even de deur uitgaat en je data is helaas opgemaakt? Zit je dan in de problemen? Nee! Bij Lycamobile kan je altijd extra data aanschaffen zodat je ook onderweg naar Schubbekutteveen heerlijk op jacht kan blijven naar tindermatches.

Dan volgt nu een overzicht van de bundels die Ikwiltegoed aanbiedt:

Met Lycamobile Beltegoed (5, 10 en 20 euro) kan je in combinatie met een Nederlandse simkaart van Lycamobile bellen en sms’en en internetten. Door de toffe acties van Lycamobile kan je tijdelijk ‘GRATIS’ sms’en naar 5500 voor een verdubbeling van je beltegoed! Is dat even fijn.

Met Lycamobile All-In One (30 euro) kan je in combinatie met een Nederlandse simkaart van Lycamobile onbeperkt bellen en sms’en en ontvang je daarnaast 20 GB mobiele data. Na activatie is je bundel 30 dagen geldig. Je bundel is in Nederland en 44 andere landen geldig.

Met Lycamobile Databundel (5, 7.50, 10, 20 en 30 euro) heb je afhankelijk van je bundel 500 MB, 750 MB, 1000 MB, 3000 MB of 5000 MB mobiele data tot je beschikking in combinatie met een Nederlandse simkaart van Lycamobile. Na activatie is je bundel 30 dagen geldig.                   

Met Lycamobile Holland Bundel (10, 15, 20 en 25 euro) heb je onafhankelijk van je bundel onbeperkt bellen en sms’en tot je beschikking in combinatie met afhankelijk van je bundel 3, 7, 10 of 18 GB mobiele data tot je beschikking. Hiervoor heb je een Nederlandse simkaart van Lycamobile nodig, je kan je bundel in de hele EU gebruiken. Na activatie is je bundel 30 dagen geldig.                                                                                                                                   

De extra’s van Lycamobile

Als internationale provider is Lycamobile veruit de beste optie voor het geval dat je veel contacten onderhoudt met het buitenland. Daarnaast staat de klantenservice van Lycamobile hoog aangeschreven en bieden ze een hoop leuke extra’s aan, zoals gratis verdubbelingen van bundels of tijdelijke gratis internationale oproepen naar bepaalde landen. Zo kan je nu ‘GRATIS’ sms’en naar 5500 voor een verdubbeling van je beltegoed bij de beltegoed bundels. Dit sluit aan bij de bedrijfsslogan ‘call te world for less’, wat vrij vertaald betekent dat je belletjes moet kunnen plegen naar alle uithoeken van de wereld, voor zij min mogelijk geld.

Een ander voordeel van Lycamobile is dat het bedrijf streeft naar duurzaamheid. In een tijd waar alles verduurzaamt blijft de internationale provider niet achter, zo proberen ze hun impact op het milieu te verminderen door fysieke verpakkingen te gebruiken die gemakkelijk te recycleren zijn en door het gebruik van energie-efficiënte technologieën. Dus terwijl jij urenlang voordelig met je tante bijpraat over de zangcarrière van de kat van de buurvrouw, hoef je je zeker niet schuldig te voelen.

Producten en bundels van Lycamobile activeren en saldo’s checken

Je kan je Lycamobile bundels op twee verschillende manieren verzilveren. Als je alvast wil oefenen met bellen kan je naar het nummer 1244 bellen, om vervolgens het keuzemenu te doorlopen. Hou je opwaardeercode bij de hand, want die moet je intoetsen om je bundel te activeren.

Mocht je geen zin hebben om een geautomatiseerd belproces te volgen, kan je ook 101(je opwaardeercode)# intoetsen bij het belscherm. Je krijgt vervolgens een sms met de bevestiging.

Hoeveel Lycamobile beltegoed heb je nog? Als je je dit afvraagt kan je altijd het gratis servicenummer 1244 bellen om vervolgens de juiste stappen te doorlopen, of bellen naar *101#, waarna je saldo direct op het scherm verschijnt.

Koop nu je Lycamobile bundels bij Ikwiltegoed

Je bent vast overtuigd en wil graag buiten de deur internetten, sms’jes sturen en onbeperkt bellen over de zangkunsten van de kat van de buurvrouw. Maar waarom moet je dan je Lycamobile bundels kopen bij Ikwiltegoed? Omdat wij het beste aanbod hebben bijvoorbeeld! Of omdat wij de snelste levering van Nederland hebben, voor je met je ogen knippert, verschijnt de opwaardeercode op je scherm en in je mailbox. Mocht je een bundel willen schenken, kan dat bij ons op persoonlijke wijze. Als klapper op de vuurpijl kan je bij ons tegoedpunten sparen, die je kan inruilen voor korting op je volgende bestelling, daarover zometeen meer. Tot slot staat onze klantenservice graag voor je klaar om te helpen, in het geval dat dat nodig is.

Bij Ikwiltegoed hoeft je je geen zorgen te maken over vervelende verborgen kosten over je bundels. Wat je ziet, is wat je krijgt. Geen vervelende verrassingen achteraf!

Korting scoren op Ikwiltegoed

Waarschijnlijk ben je inmiddels wel overtuigd van de veelzijdigheid van Lycamobile en de bundels die Ikwiltegoed aanbiedt. Als je dacht dat het leven niet mooier kan, hebben we ook nog eens extra goed nieuws voor je. Bij Ikwiltegoed spaar je zoals gezegd bij elke bestelling voor korting op je volgende bestelling. Of je nou Lycamobile bundels, beltegoed of tegoed voor je PCS Mastercard koopt, op Ikwiltegoed weet je zeker dat je volgende aankoop met korting is. Mocht je er meer over te weten willen komen, klik dan hier. Dus waar wacht je nog op, maak eenvoudig een account en scoor je tegoed!