Ikwiltegoed.nl

Blizzard

We konden geen producten vinden die passen bij je zoekopdracht

Ontvang je code direct en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

Blizzard kaarten kopen bij Ikwiltegoed

World of Warcraft, Overwatch en HearthStone, dit zijn allemaal games die gemaakt zijn door Blizzard Entertainment. Wil je een van deze of een andere game van Blizzard Entertainment kopen voor de PC dan kun je dat gemakkelijk doen bij Ikwiltegoed.nl. Ook met een Blizzard giftcard koop je je favoriete games bij ons! 

Wat is Blizzard?

Blizzard Entertainment is een Amerikaanse gameontwikkelaar en maakt voornamelijk games voor de PC. Naast dat Blizzard onwijs populaire games maakt, staat het ook bekend om alle uitbreidingen die de gameontwikkelaar maakt voor de bestaande games. Zo maakten ze voor World of Warcraft al verschillende succesvolle uitbreidingen. In 2020 de als laatst verschenen World of Warcraft: Shadowlands. Ook Diablo doet het erg goed onder de PC-gamers. Dit komt mede door uitbreidingen, zoals Diablo III: Reaper of Souls.

We noemden de Blizzard giftcard al eerder, maar met deze cadeaubon koop jij je favoriete Blizzard-games.

Welke Blizzard-games koop ik bij Ikwiltegoed.nl?

Bij Ikwiltegoed.nl koop je veel games van Blizzard Entertainment. De populairste zijn World of Warcraft, HearthStone en Overwatch. Maar Call of Duty, Diablo III en Heroes of de Storm mag je ook zeker niet vergeten. We gaan je hier niet uitleggen waar elke game overgaat, want dat moet je zeker zelf gaan ontdekken. Maar we kunnen je wel vertellen dat de games van Blizzard Entertainment voornamelijk strategisch van aard zijn en zich afspelen in een fantasierijke wereld waar je uren in rond kan lopen.

Voor sommige Blizzard-games betaal je naast de game ook voor het spelen van het spel. Wij hadden dat ook liever anders gezien, daarom bieden wij je ook giftcards aan om de game daadwerkelijk te kunnen spelen. Heb jij net de nieuwste World of Warcraft aangeschaft dan koop je ook gelijk een Blizzard WoW 60 dagen giftcard bij Ikwiltegoed.nl. Nu kun je gelijk de game spelen voor wel 60 dagen!

Hoe schaf ik een game van Blizzard Entertainment aan?

Je kent de games van Blizzard Entertainment nu en kan niet wachten om deze te spelen. Gelukkig koop je eenvoudig bij Ikwiltegoed een giftcard waarmee je deze Blizzard games kunt aanschaffen

Doe de giftcard in de winkelmand.

  1. Koop de giftcard gemakkelijk en snel met bijvoorbeeld iDEAL of Apple Pay. 

  2. Ontvang na een paar seconden de unieke code op je scherm en in je e-mail.

  3. Om te kunnen spelen wissel je de code in op blizzard.com/code

Log hier in met je bestaande account of maak er gratis eentje aan. Voer jouw code in en je downloadt de game die je wilt! Makkelijker en sneller kan het niet.