Welkom bezoeker

Korting bij elke bestelling!
Direct geleverd!
Klanten geven ons een 9.5!

PlayStation: for the players

In meer dan een kwart eeuw veroverde PlayStation de wereld. Design was in harmonie met functionaliteit en innovatie was in balans met een goede, betrouwbare basis. Volgens sommige is de PlayStation het meest succesvolle gaming platform van deze tijd. En die titel ligt niet zomaar voor het grijpen; daar hebben ze hard voor gewerkt.

Verschillende versies van de PlayStation

Sinds de eerste verschijning van de PlayStation, in 1994, zijn er meerdere edities verschenen. De meest recente is de PlayStation 4 Pro, uit 2016. Maar na jaren wachten verschijnt in het najaar van 2020 de PlayStation 5, de vijfde generatie. Jonger, sneller, krachtiger en beter. Het is het wachten waard.

Dit jongste telg uit de familie zal direct een succes zijn, net als zijn voorgangers. Voor al voor the players zal de PlayStation 5 een fantastische nieuwe ervaring brengen waar nog jaren plezier aan wordt beleefd. De PlayStation 5 wordt uitgerust met een solid state drive-opslag en ray tracking waardoor de ervaring nog intenser wordt.

(Online) games op de PlayStation

De PlayStation heeft veel klassiekers op z’n naam staan. PlayStation exclusives als God of War, de Final Fantasy-serie, The Last of Us en Uncharted lieten de vele liefhebbers urenlang genieten van de meeslependste verhalen, de meeste explosieve acties en de mooiste graphics. Het heeft het leven van vele players veranderd, dat statement durven we best te maken.

Online gaming via het PlayStation Network (PSN) brengt een nieuwe dimensie in het gaming landschap. De klassiekers van gisteren zijn vandaag weer te spelen, samen met de games van vandaag. Het is een unieke ervaring waarmee PlayStation players van over de hele wereld samenbrengt.

Stop reading, start gaming

Maar je bent hier natuurlijk niet om nóg meer informatie over de PlayStation te lezen. Je bent hier omdat je wilt gamen. Je wilt aan de slag: je wilt het zelf ervaren. Dus kies je PlayStation cadeaukaart, en start gaming!