Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Gratis PlayStation Plus Games van Mei: Ontdek Grid Legends, Chivalry 2 en Descenders

Gratis PlayStation Plus Games van Mei: Ontdek Grid Legends, Chivalry 2 en Descenders

PlayStation Plus verrast ons deze maand weer met geweldige games

De maand Mei is aangebroken, en met de komst van een nieuwe maand betekent dit ook nieuwe gratis games voor PlayStation Plus-abonnees! Vanaf vandaag, 2 mei, tot en met 6 juni kunnen spelers genieten van Grid Legends, Chivalry 2 en Descenders zonder extra kosten. Met een PlayStation Plus Essential-abonnement kun je deze geweldige games direct downloaden en spelen. Lees verder om meer te ontdekken over de games van deze maand en de verschillende PlayStation Plus-abonnementen die je kunt aanschaffen bij Ikwiltegoed.

Grid Legends: Race naar de top

Grid Legends is een adembenemende racegame die zowel singleplayer- als multiplayer-modi biedt. Deze game dompelt je onder in de wereld van motorsport met prachtige graphics, realistische physics en een meeslepend verhaal. Kruip achter het stuur van 's werelds snelste auto's en neem het op tegen de beste coureurs ter wereld om je plek op het podium te veroveren. Of je nu een casual gamer bent of een doorgewinterde racefan, Grid Legends heeft voor ieder wat wils.

Chivalry 2: Middeleeuwse strijd in een bloedstollende ervaring

Chivalry 2 is een first-person slasher-game die je rechtstreeks naar de bloederige velden van de middeleeuwse oorlogsvoering brengt. Kies je wapens en bepantsering, sluit je aan bij een van de vier beschikbare facties en neem deel aan epische gevechten met maximaal 64 spelers. Chivalry 2 biedt een meeslepende en realistische vechtstijl met een groot scala aan wapens en gevechtstechnieken die je kunt leren beheersen. Of je nu een ridder, boogschutter of speerdrager wilt zijn, deze game zal je urenlang bezighouden.

Descenders: Extreme mountainbiking op zijn best

Descenders is een snelle downhill mountainbike-game die je adrenaline doet pompen. Met procedureel gegenereerde werelden en een uniek physics-systeem, is elke run in Descenders anders dan de vorige. Verken prachtige omgevingen en daag jezelf uit om steeds moeilijkere parcoursen te overwinnen. Verdien reputatiepunten om nieuwe uitrusting en fietsen vrij te spelen en word de ultieme Descender.

PlayStation Plus abonnementen: Essential, Extra en Premium

Naast het PlayStation Plus Essential-abonnement, waarmee je toegang krijgt tot de gratis games van de maand, zijn er ook Extra en Premium-abonnementen beschikbaar. Deze bieden extra voordelen, zoals kortingen in de PlayStation Store, vroege toegang tot demo's en betaversies en meer. Al deze abonnementen zijn eenvoudig te koop bij Ikwiltegoed, zodat je altijd de beste deal krijgt voor je PlayStation Plus-abonnement.

Mis deze geweldige games niet

De gratis PlayStation Plus games van Mei zijn een geweldige aanvulling op elke gamecollectie, en met een PlayStation Plus abonnement kun je ze allemaal gratis downloaden en spelen. Of je nu van razendsnelle race-actie, middeleeuwse veldslagen of intense mountainbike-ervaringen houdt, er is voor elk wat wils. Vergeet niet dat er ook Extra en Premium PlayStation Plus-abonnementen zijn, die je nog meer voordelen bieden. Schaf vandaag nog je abonnement aan bij Ikwiltegoed en duik in de geweldige wereld van deze gratis games!

Mis deze kans niet om Grid Legends, Chivalry 2 en Descenders kosteloos aan je gamebibliotheek toe te voegen. Geniet van urenlang plezier en ontdek waarom deze games zo geliefd zijn bij gamers over de hele wereld. Vergeet niet om je PlayStation Plus-abonnement te vernieuwen of aan te schaffen bij Ikwiltegoed, zodat je nooit een maand met geweldige gratis games mist. Veel gameplezier!