Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Lebara beltegoed

Lebara beltegoed

Lebara Beltegoed: alles wat je moet weten

Ben je op zoek naar een betrouwbare provider voor je mobiele telefoon? Dan is Lebara wellicht de beste keuze voor jou. Met Lebara beltegoed kun je eenvoudig en voordelig bellen, sms'en en internetten. In dit artikel zullen we bespreken hoe je Lebara beltegoed kunt kopen en opwaarderen, welke opties er zijn voor Lebara beltegoed internet en wat Lebara beltegoed all in inhoudt. Weet jij al genoeg? Bekijk dan direct het volledige Lebara aanbod bij Ikwiltegoed!

Lebara beltegoed kopen

Lebara beltegoed kopen kan eenvoudig en snel bij Ikwiltegoed. Je kunt ervoor kiezen om Lebara beltegoed te kopen voor verschillende bedragen, bijvoorbeeld €10, €20 of €30. Het beltegoed is vervolgens direct te gebruiken op je mobiele telefoon. Zo hoef je niet meer naar de winkel om fysieke beltegoed kaarten te kopen.

Lebara beltegoed opwaarderen

Als je al een Lebara simkaart hebt, kun je eenvoudig Lebara beltegoed opwaarderen. Dit kan via de website van Lebara zelf, maar ook zeer gemakkelijk door het volgen van de volgende stappen:

Stap 1: Bel naar het nummer 1244

Stap 2: Doorloop het keuzemenu

Stap 3: Toets de opwaardeercode in die van je van Ikwiltegoed ontvangen hebt

Stap 4: Je Lebara beltegoed is opgewaardeerd!

Lebara beltegoed internet

Lebara beltegoed biedt verschillende opties voor internet bundels. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bundel van 1GB of 3GB data. Deze bundels zijn geldig voor een bepaalde periode en worden automatisch verlengd, tenzij je aangeeft dat je dit niet wilt. Als je regelmatig gebruikmaakt van internet op je mobiele telefoon, is het aan te raden om een internetbundel af te sluiten. Bekijk de mogelijkheden van de Lebara Online databundels!

Lebara beltegoed all in

Lebara beltegoed all-in is een uitgebreide bundel waarmee je kunt bellen, sms'en en internetten. Deze bundel is verkrijgbaar voor verschillende bedragen, bijvoorbeeld €10, €20 of €30. Met Lebara beltegoed all in heb je alles in één en kun je zorgeloos gebruikmaken van je mobiele telefoon.

Soorten Lebara beltegoed bij Ikwiltegoed

Bij Ikwiltegoed kun je verschillende soorten Lebara beltegoed kopen, waaronder:

  • Lebara beltegoed: dit is het standaard beltegoed dat je kunt gebruiken voor bellen, sms'en en internetten.

  • Lebara One beltegoed: met Lebara One beltegoed kun je goedkoop internationaal bellen. Je betaalt een vast tarief per minuut naar bepaalde landen.

  • Lebara beltegoed All-in: deze bundel biedt alles in één, namelijk bellen, sms'en en internetten.

  • Lebara beltegoed Unlimited: met Lebara beltegoed Unlimited kun je onbeperkt bellen en sms'en in Nederland. Daarnaast kun je ook een internet bundel toevoegen om onbeperkt te kunnen internetten.

  • Lebara Online databundels: deze bundels zijn speciaal bedoeld voor mensen die vaak gebruikmaken van internet op hun mobiele telefoon. Je kunt kiezen uit verschillende databundels, bijvoorbeeld 1GB of 3GB, en deze bundels zijn geldig voor een bepaalde periode.

Het voordeel van het kopen van Lebara beltegoed bij Ikwiltegoed is dat je snel en gemakkelijk online kunt bestellen. Je hoeft niet meer naar de winkel te gaan om fysieke beltegoed kaarten te kopen. Daarnaast zijn de verschillende opties voor beltegoed en internet bundels erg flexibel, zodat je altijd een optie kunt kiezen die past bij jouw wensen en behoeften. Twijfel daarom niet en neem ook kijkje bij het brede Lebara assortiment van Ikwiltegoed.