Ikwiltegoed.nl

Terug naar blogs

Welke giftcards zijn er allemaal?

Welke giftcards zijn er allemaal?

Welke giftcards zijn er allemaal vraag jij je af? Deze vraag is errrrrg breed. In principe kun je het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een giftcard voor kopen: voor de Jumbo Supermarkten, de sportschool (haha), McDonald’s (klinkt al beter) en zelfs de NS verkoopt giftcards. En geloof me, er worden nog veel meer, veel raardere, cadeaukaarten aangeboden. Maar waarschijnlijk lees jij deze blog niet om meer te weten te komen over dit soort giftcards. Veel leuker zijn natuurlijk de entertainment giftcards voor games, films en muziek en laten wij die nou net bij Ikwiltegoed.nl aanbieden! Lees snel verder om te zien welke… 

PlayStation cadeaukaart

Ten eerste verkopen wij natuurlijk de PlayStation cadeaukaart, ook wel de PS Network Card genoemd. Deze PS cadeaukaart kun je gebruiken voor meerdere dingen: games, add-ons, films, etc. Bij Ikwiltegoed.nl is deze giftcard verkrijgbaar in drie waardes: PlayStation 10 euro Network Card, PlayStation 20 euro Network Card en de PlayStation 50 euro Network Card. Deze tegoedkaart is in te wisselen op alle consoles, dus ook de nieuwe PlayStation 5! Nog meer goed nieuws: de PS cadeaukaart is onbeperkt geldig! Meer weten over de PlayStation cadeaukaart? Check dan deze blog!

Cadeaukaart Xbox

Niet zo’n PlayStation fan? We won’t let you down want wij verkopen ook gewoon talloze cadeaukaarten voor de Xbox. Evenals bij de PlayStation kun je deze cadeaukaart gebruiken voor games, films, series en muziek. Daarnaast kun je met de Xbox cadeaukaart ook nog apps kopen in de Microsoft Store en zelfs (game)accessoires aanschaffen! Wat nog goed is om te weten: de Xbox cadeaukaarten zijn ook gewoon geldig voor de nieuwe Xbox Series X|S. Ook deze cadeaukaart is onbeperkt geldig. Meer weten over de Xbox cadeaukaart? Check dan deze blog! 

Nintendo cadeaukaart

Ook de Nintendo Switch is nog steeds erg populair. Met name sinds de coronapandemie zijn de handige consoles niet aan te slepen. Nintendo zag zelfs een stijging van 80% in hun sales ten opzichte van vorig jaar! Iedereen heeft meer tijd over en die tijd besteed ja natuurlijk aan gamen. Vervolgens game je zoveel dat het natuurlijk het leukst is als je ook nog eens veel Nintendo Switch tegoed op je account hebt om te profiteren van (kortingen op) games en DLC. Daarom koop jij jouw Switch tegoed bij Ikwiltegoed.nl! Je scoort namelijk korting én je hebt je tegoed op je account staan voor je ‘kaasje’ kunt zeggen. Ook de Nintendo cadeaukaart en jouw Nintendo eShop tegoed is onbeperkt geldig. Meer weten over de Nintendo cadeaukaart? Check dan deze blog!

Giftcards voor Spotify tegoed

Nu hebben we al een aantal gaming giftcards opgenoemd, maar dat is niet de enige soort giftcards die wij aanbieden. Wij zijn van alle markten thuis! We houden ontzettend veel van muziek (maken) en Spotify is daarbij onmisbaar. Met name Spotify Premium is een échte aanwinst voor muziekliefhebbers. Door jouw Spotify account op te waarderen met Spotify tegoed kun jij genieten van muziek van de hoogste kwaliteit (over kwaliteit gesproken: download meteen even ‘Niks – Bankzitters’ en ‘Geen Cartier – Koen’, zijn echt zieke upcoming artiesten hoorde ik van een vriend). De Spotify Premium giftcard is verkrijgbaar in drie waardes: de Spotify Giftcard 10 euro, Spotify Giftcard 30 euro en de Spotify giftcard 60 euro

Meer weten over Spotify tegoed? Check dan deze blog!

Google Play cadeaukaart

Met de Google Play cadeaukaart heb jij toegang tot de vetste, handigste, nieuwste apps voor op je telefoon of tablet! En naast apps kopen kun je er ook films, games, boeken en muziek mee aanschaffen. Wat een dikke bonus is bij de Google Play cadeaukaart: je doet geen miskopen. Bevalt een app of game je niet? Dan kan je het product (binnen 2 uur) gewoon weer retour doen en krijg jij je tegoed weer terug! De cadeaubon voor Google Play is verkrijgbaar ter waarde van 15 euro, 20 euro en 50 euro. Daarnaast kun je ook een Google Play Cadeaukaart Variabel kopen, waarbij je je eigen bedrag kiest (bijv. 420 euro zodat je meteen lekker veel korting scoort). Meer weten over de cadeaubon van Google Play? Check dan deze blog!

Roblox cadeaukaart

Met een Roblox cadeaukaart koop je een giftcard voor niet één game maar de miljoenen andere games. Iedereen kan namelijk zijn eigen games bouwen dus je zult er zeker niet snel op uitkijken. De Roblox cadeaukaart kun je inwisselen voor Robux. Voor 5 euro heb je al 400 (!) Robux, waarmee je nieuwe outfits kunt scoren, updates voor je avatar kunt kopen of extra spelcontent kunt ontvangen.  Ook kun je je Robux gift card inruilen voor een Roblox Premium-abonnement. Koop dus nu jouw Roblox cadeaukaart ter waarde van 10 euro of 20 euro

Blizzard cadeaukaart

Blizzard is de Amerikaanse developer die onder andere Warcraft, Hearthstone, Diablo en last but not least Overwatch op de markt heeft gebracht. Zij zijn experts op het gebied van MMO (Massive Multiplayer Online). Deze games zijn beschikbaar op de Xbox en PlayStation, maar Blizzard richt zich het meest op Windows en OS X. Daarom kun je met een Blizzard cadeaukaart echt alle kanten op! Je kunt ermee investeren in je World of Warcraft account op je PC, een Diablo uitbreidingspakket kopen op je PlayStation en nog veel meer! Koop dus nu jouw Blizzard cadeaukaart ter waarde van 20 euro of 50 euro!

Pathé Thuis tegoed

Film streaming diensten zijn hot: Netflix, Videoland, HBO, noem maar op. Maar hierbij betaal je wel een vast bedrag per maand waardoor je soms misschien te veel betaalt vergeleken met wat je kijkt. Dit probleem heb je niet met het Pathé Thuis tegoed. Jij betaalt alleen voor de films en series die je daadwerkelijk kijkt. Een ander voordeel is dat Pathé Thuis vaak als eerste met de grote blockbusters komt! Kijk jouw favoriete films in jouw thuisbioscoop (inclusief veel goedkopere filmsnacks) en geniet! Het Pathé Thuis Tegoed is te koop in de vorm van giftcards ter waarde van €5,99, €11,99 en €23,00

Twitch cadeaukaart

Twitch is een videosite, vooral gericht op het live streamen van video games zoals het live streamen van E-sport competities. Iedereen kan een uitzending aanmaken waarover hij/zij zelf wil. Twitch is dé plek waar fans van games, muziek, sport en meer, samen kunnen kijken en chatten. Met jouw Twitch cadeaukaart breng je jouw ervaring nog een niveautje omhoog. Zodra jij je Twitch gift card hebt verzilverd, kun je kanaalabonnementen of Cadeau-abonnementen kopen voor jouw favoriete streamers, bits om hype-momenten te vieren en zelfs Twitch Turbo over de hele site. Koop jouw Twitch cadeaukaart ter waarde van 15 euro, 25 euro en 50 euro!

Giftcards met korting

Zoals je ziet zijn er dus veel gift cards verkrijgbaar. Je kunt ze gebruiken voor films, series, muziek, apps, games en nog veel meer! Dit maakt giftcards het perfecte cadeau voor je beste vriend, vriendin, broertje, vader, moeder, niffo, opa, oma, etc. etc. Het is minder saai dan geld, en veel tactischer omdat je je geen zorgen hoeft te maken dat de ontvanger het cadeau niet leuk vindt. Waar wacht je nog op? Sla je slag!