Ikwiltegoed.nl

Beltegoed

L-Mobi

Ontvang de code direct op je scherm en spaar voor korting

  • Koop je giftcard en ontvang de code direct

  • Verzilver je code

  • Spaar voor korting en geniet van je giftcard

Dit zeggen klanten over ons

L-Mobi beltegoed opwaarderen

Een wereld zonder internetten, bellen en sms’en is tegenwoordig haast niet meer voor te stellen. Gelukkig geeft L-Mobi jou de mogelijkheid om altijd up-to-date te kunnen blijven. Wij bieden ook beltegoed aan voor andere providers zoals Lebara, Vodafone, T-Mobile en nog veel meer.

Wat is L-Mobi?

Duidelijkheid in de tarieven en wat ze aanbieden. L-Mobi heeft het allebei.  L-Mobi is een relatief nieuwe virtuele provider van belwaardes die zich richt op het zo voordelig mogelijk aanbieden van hun service. 1 MB kost 1 cent, 10 belseconden kosten 1 cent en een berichtje versturen kost 9 cent. Bovendien maakt L-Mobi gebruik van het uitstekende KPN netwerk, voor zowel het binnen- en het buitenland. Houd wel rekening met iets hogere kosten in het buitenland. Bij ikwiltegoed.nl bestel je snel en eenvoudig L-Mobi beltegoed.

Welke soorten L-Mobi beltegoed kan je opwaarderen?

Bij Ikwiltegoed kun je terecht voor verschillende L-mobi beltegoed bundels. Hieronder vind je meer informatie over de twee standaard beltegoed mogelijkheden:

Bekijk direct de L-Mobi beltegoedmogelijkheden bij Ikwiltegoed.nl!

L-Mobi beltegoed opwaarderen via ikwiltegoed.nl

ikwiltegoed.nl is beste plek om jouw L-Mobi beltegoed te halen. Je kunt hier gemakkelijk kiezen uit hoeveel je wilt uitgeven die aansluit aan jouw budget. Wanneer je je gewenste bedrag voor je L-Mobi beltegoed hebt geselecteerd, ontvang je deze aan de hand van een opwaardeercode in de e-mail. Deze code kun je via sms of telefonisch activeren. Kom je er niet uit dan helpt een van onze medewerkers je graag verder!

Hoe zet je beltegoed op je mobiel?

Het opwaarderen van beltegoed op je mobiele telefoon kan op verschillende manieren, afhankelijk van de provider en het land waarin je je bevindt. Over het algemeen zijn er drie manieren om beltegoed op je mobiel te zetten:

  1. Via de website van je provider: Veel providers bieden de mogelijkheid om online beltegoed op te waarderen. Je kunt hiervoor inloggen op de website van je provider, je telefoonnummer en het gewenste bedrag invoeren en betalen via iDEAL, PayPal of een creditcard.

  2. Via een app van je provider: Sommige providers bieden ook een app aan waarmee je beltegoed kunt opwaarderen. Je kunt de app downloaden en je telefoonnummer en het gewenste bedrag invoeren. Vervolgens kun je betalen via iDEAL, PayPal of een creditcard.

  3. Via een beltegoedkaart: Beltegoedkaarten zijn verkrijgbaar bij veel supermarkten, tankstations en tabakszaken. Je kunt de code op de kaart invoeren op je telefoon door te bellen naar een speciaal nummer of door de code in te voeren via het menu van je telefoon.

Zodra het beltegoed is opgewaardeerd, kun je weer gebruikmaken van je mobiele diensten, zoals bellen, sms'en en mobiel internet. Het is belangrijk om te controleren of het nieuwe beltegoed is bijgeschreven op je telefoon voordat je gebruikmaakt van de diensten om onverwachte kosten te voorkomen.

Ander beltegoed bij Ikwiltegoed opwaarderen