We. Love. FIFA.

Wij houden van FIFA. Punt. We denken eraan als we wakker worden, spelen het als we de tijd hebben en dromen ‘s nachts over de toffe dingen die we de dag erop kunnen doen. Sterker nog, onze liefde voor FIFA heeft ons gebracht waar we nu zijn. Hierbij wat recente ontwikkelingen op het FIFA-speelveld.

FIFA Team of the Season So Far

Team of the Season (TOTS) is een van de evenementen waar iedereen naar uitkijkt. Terwijl het voetbal en de wereld in het algemeen ongekende tijden doormaken, is "Team of the Season So Far" (TOTSSF) dé kans om eer te betonen aan de beste spelers So Far in elke voetbalcompetitie waar we dit seizoen van hebben kunnen genieten, met dezelfde speciale TOTS-items met hoge boosts waar spelers zo naar uitkijken!

Elke vrijdag wordt er een unieke selectie uitgebracht met enkele van de beste spelers van het seizoen tot nu toe. In de betreffende weken zijn extra spelers van die teams beschikbaar als Doelstellingen en Squad Building Challenges.

Op de hoogte blijven? Check dit.

FIFA 20

Nu FIFA 20 aan het arsenaal van EA Access en Origin Access is toegevoegd kan je ook via die wegen aan je voetbalcarrière werken. Reden voor EA om een leuke blog te schrijven over elf reden waarom ook jij FIFA 20  zou moeten spelen, waaronder de terugkomst van VOLTA voetbal, de mogelijkheid om je eigen unieke speler te maken en zeventien speelveldjes op vijf continenten.

De hele blog lees je hier.

Ook FIFA fan?

Speel jij net zo graag als wij FIFA? Laat het ons weten, dan hebben we iets leuks om over te praten. Of misschien wil je tegen ons gamen? Geen probleem, challenge accepted!

Bekijk ondertussen ook eens het FIFA aanbod in de Playstation store. FIFA 20 koop je al voor 3 Playstation 20 euro cadeaukaarten en 1 Playstation 10 euro cadeaukaart. No brainer, toch?

 

Game on!